Ti szülés elött pár nappal nem kezdtetek el berezelni? Mert én eddig nyugodt voltam, de most már nem:/ 39+2hkm
Úgy igazán, a betöltött 40. hét után.
Akkor már nagyon vártam, és jobban féltem is.
Az utolsó hetek nem könnyűk. Hát még utána. :D
Októberben szültem az első kisbabánkat!
Semmi félelem érzetem nem volt egészen az utolsó pillanatig!
Párom ki is volt akadva,hogy nem félek ő meg már régen úgy parázott,hogy már idegesített!
Na de mikor odakerült a sor!
39+4 hetes voltam mikor behívott a doki még 1 ctg-re!Ott nagyon lement a szívhangja és totál nyitva volt a méhszájam,erre közölte a doki,hogy indít és szülünk!!!
Na! 5 perc múlva nem bírtam kivenni a mappából a papírjaimat!!!! :D
Szia! Hányadik baba? Nálunk a másik csajszi jön, de elég rendesen parázok, épp azért mert már tudom mi vár rám... Na de ne hallgass senkire, minden szülés más!
Könnyű, gyors szülést :-)
38+6 hkm
Szia!:)
Teljesen természetes a félelmed. És az is hogy a jóslófájásoktól kibuktál.:) De hidd el: meg fogod tudni csinálni, és "cserébe" egy gyönyörűséges kisbabát fogsz a végén a karjaidban tartani - a leggyönyörűbbet a világon, akit valaha is láttál!
Én egyáltalán nem féltem első szülésemnél, gyorsan is tágultam végig, de a kitolás elhúzódott, nem maradt éppen jó emlék... Az a gondolat tartotta bennem végig a lelket, hogy rajtam kívül mindenki más végigcsinálta már ezt a dolgot, és abban a pillanatban is sok más nő is éppen szül, nem vagyok egyedül a problémámmal.
Olyat ne gondolj, hogy csalódtál magadban, mert nem bírod úgy a fájdalmat. Egyrészt ez egy nagyon relatív dolog, és nyilván utólag (főleg pár év múlva) már mindenki nyugodtabban nyilatkozik a dologról - de hidd el, hogy ott és akkor, a fájdalom pillanatában, mindenki megszenvedi a magáét...!
Szülés közben talán csak annyi a plusz segítség a szervezeted részéről egy jóslóhoz képest, hogy akkor már tengernyi hormonnal áraszt el a szervezeted, szinte transzban vagy, és nincs se időd, se gondolatod arra, hogy elfilozofálj azon, hogy fogod bírni, neked miért fáj ennyire, stb., csak mész előre és várod a végét, és megteszel mindent amit tudsz - mert ez belénk van kódolva.:)
Remélem sikerült picit lenyugodnod.:)
Könnyű szülést kívánok neked, és ha van kedved és időd, akkor jelentkezz légyszi utána, hogy ment, mik az érzéseid!:)
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!