Akinek volt szülés után pár nappal kürete meddig vérzett még?
Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 10:32
1/6 anonim válasza:
Szülés után két héttel elkezdett furcsa lenni a vérzés. Nagy nyúlós darabok távoztak, majd egyszer csak megszűnt. Belázasodtam, visszakerültem a kórházba. Megkapartak, ez után még 6 hétig véreztem.
2/6 A kérdező kommentje:
Szülés után egy héttel volt küretem. Tehát 4 hete szültem és 3 hete volt a küret. Pár napja már nem nagyon vérztem csak barnás meg sárgás folyásom volt, de ma reggel megint volt egy kevés vérzésem,ami piros volt és megijedtem, h 3 hét után talán már nem kellene. Amúgy szoptatok és elég sokat szopizik a baba nem tartja a három órát csak éjjel alszik egyhuzamba sokat. Amúgy nem nagy mennyiségű vérzésről volt szó, már pár napja csak ultra-vékony tisztasági betétet használok, most egy kicsit rövidnek bizonyult, de mennyiségileg minimális volt.
2013. jan. 7. 10:42
3/6 A kérdező kommentje:
Amúgy ilyen folyás -szerű vérzésem van nem is tudom miez hasonlítsem olyan tojásgehérje szerű folyás. De ugye pár napja csak barnázás volt ami annyira minimális volt h azthittem már megszűnik aztán ma megint volt reggelre eza véres-folyás most élénk piros majd barnás. Az elmúlt egy órában megint semmi, de gondolom még lesz azért eddig is így volt.
2013. jan. 7. 11:09
4/6 anonim válasza:
Nekem is így volt, de téged is megműtöttek? Mert akkor úgy is vissza kell menni kontrollra, legalábbis engem visszarendeltek a hazaengedés után 1 héttel. Bár akkor meg sem vizsgáltak.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem csak a hat hetes kontrollra kell visszamennem vagy bő vérzés illetve láz esetén. Én belázasodtam még műtét után és öt napig kellett antibiotikumot szednem a fertőzés miatt.
2013. jan. 7. 11:20
6/6 anonim válasza:
Az is hamar eljön, ha nem sok a vérzés, nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!