Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi lehet még hátra?

Mennyi lehet még hátra?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ezt senki nem tudja igazán megmondani és mindenkinél másként zajlik, de mégis mennyi lehet még hátra? (38+5hetes vagyok)

Tegnap délután óta 5 perces fájásaim voltak. Hol erősebb hol gyengébb. Forró zuhany hatására elmúltak. Délután ment a hasam. Eleinte csak a derekamat éreztem. Éjszaka viszont nem tudtam elaludni mert erősödtek a fájások, 3-5 percesek voltak és már a hasam alja is elkezdett fájni. Azonban zuhany hatására ez is elmúlt. Reggel úgy keltem mint aki hű de kipihent, egész mostanáig nem volt semmi jel. Olyan 1 órától viszont megint 5 percesek a fájások, de nem olyan erősek. A dokim a héten elvileg szabadságon, vaklármával nem akarom berángatni. Meddig várjak szerintetek? Mikorra lesz ebből tényleges szülés?

2013. febr. 2. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
figyeld hogy mennyire rendszeres a fájások közti eltelt idő!! ha nem rendszeres akkor még csak joslófájások . de ha azonos időközönként jelentkeznek , és egyre jobban erősödnek akkor azok már bizony igaziak! ha tudod esetleg a védőnődet hivd fel , hogy szerinte mit kéne tenned ! a szemérem ajkaknál nem érzed úgy mintha feszítene ? magzatviz szivárgás ?
2013. febr. 2. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Először is, én felhívnám a dokit, mert ugye lehet, hogy ő is azt mondja, hogy felesleges bemenni, de lehet, hogy mégis! Szerintem megindulhatott, mert én nem hinném, hogy a jósló ilyen... hogy igaz elmúlik, de utána csak előjön nemsoká...

Szerintem hívd fel, és majd ő eldönti, hogy mi újság.. Most azért mert ő szabadságon van még megindulhat a szülésed...

2013. febr. 2. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
az 1. kommentelő vagyok! én azért tanácsoltam a védőnőt , mert szerintem előbb segit dönteni , és házhoz is megy akár sztem mint a szabadságon lévő orvos.
2013. febr. 2. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, nekem meg a védőnő eszembe se jutott :D De amúgy nyákdugó, magzatvíz tényleg ezekkel mi újság?
2013. febr. 2. 13:34
 5/7 A kérdező kommentje:
A nyákdugó megvan még. Legalább is szerintem, mert nem láttam wczéskor. A magzatvizem sem folyt el, és nem is érzem hogy szivárogna. A védőnő azt mondta várjak még, figyelgessem. Most pl megint abba maradt és most inkább a kislányom kapcsolt rá a mozgásra, ami tegnap óta nem volt jellemző. Az első gyermekemnél elfolyt a magzatvíz, az legalább egyértelmű volt. Hát még várok, aztán majd meglátjuk mikor lesz belőle szülés! Köszi a tanácsokat!
2013. febr. 2. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálam is pontosan ugyan ez van csak én 39+2 hetes vagyok.Engem az orvosom tegnap beküldött az ügyeletre ugyanilyen fájásokkal,de bent ki röhögtek,hogy ezek még nem igaziak.....majd meglátjuk.Remélem minnél elöbb babázhatunk:)

Sok sikert!

2013. febr. 2. 16:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Neked is könnyű szülést!
2013. febr. 2. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!