39. hetes vagyok. Mennyi lehet még hátra?
Figyelt kérdés
Igyekszem röviden.
2. baba (első kislány 41. héten indították) most fiút várok. :)
Több hete vannak enyhe joslóim hol jobban érzem hol kevésbé.
3 napja elég csönd van kevés josló, de amikor van inkább este keményedéssel, illetve éjjel a derekam fáj iszonyatosan de h mert hamar elalszom vagy már alapból fáj nem tudom.
3. napja meg minden nap többször nagy wc-zek és most már inkább híg mint nem (bocsi ).
Nem szeretnék indítást ismét. Szerintetek?
2012. okt. 15. 09:48
1/5 anonim válasza:
a fiuk pontosabbak :) van még 1 heted, bizz benne és időben jön:) nekem pont a kiirt napon jött:D
sok sikert
2/5 anonim válasza:
Én a 36. heten szültem. És független az időponttól, nekem csak csordogált a magzatvíz, de semmi tágulás nem volt, így indított volt az is. Oxi, meg burokrepesztés + infúzió. De neked már semmiképpen nincs hátra sok, azt meg nem lehet tudni, hogyan indul majd, szivárgással, fájással, hevesen, vagy indítottan.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Nagyon jó lenne már túl lenni rajta.
2012. okt. 15. 11:18
4/5 anonim válasza:
"A fiúk pontosabbak." Azért ezt cáfolnám. 40+6 hetesen született a fiam. Úgy volt, hogy 41. hetesen befektetnek a kórházba és elindítják a szülést. Na ezt már nem vártuk meg, előző nap megszületett.
5/5 anonim válasza:
na látod:)
nekem 2 nap mulva lett volna császár mi meg azt nem vártuk meg :) első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!