Mennyi lehet még hátra?
Figyelt kérdés
Hasam leszállt 5 napja, sokat keményedek, dolgozik a fészekrakó ösztön, alig van étvágyam, émelygek, ott lent folyamatosan húz, mint egy izomláz, tegnap szex után-petting-icipici vékony vércsíkocskákat találtam a törlőkendőn. Ma vagyok 35+3. legutóbbi méhszáj értékem-1 hónapja-2000 volt. Dokihoz pénteken megyek, vagy menjek hamarabb?2012. szept. 10. 08:11
1/2 anonim válasza:
Elmehetett a nyákdugód. Ez nem baj. Hetekig is lehet lenni ebben az állapotban. Mondjuk én a szexet dokiig kerülném, mert még minimum egy hetet jó lenne, ha maradna a pici, és megkérdezném tőle.
Vagy ha tudsz, írj neki levelet (az enyém nagy emiles, és egy napon belül van válasz)
Az émelygést meg a "fészekrakót" én nem szoktam "jelnek" venni, mert ilyen nekem is volt egy hónappal a szülés előtt...
2/2 anonim válasza:
Az még nem a nyákdugó volt,inkább tágulásos vérzés.A nyákdugó kocsonyás.Én a 37. hétben vagyok,hasam lent,a méhszájértékem 1111-a 30. héten nekem is 2000 volt-a múlt héten 3 napig barnáztam(kis kocsonyás cuccal),keményedek is.Majd kiderül kedden a CTG-n,hogy mi a helyzet.Szerintem én nem húzom sokáig,mivel 3. baba.Ám az is lehet,hogy végig marad.A 2.gyerek 18 nappal jött előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!