Szerintetek mennyi lehet még hátra?
Figyelt kérdés
Nem tudom hova lehet képet feltölteni, de szívesen töltenék fel. A dokim szerint 35 hetesen már mennem kellett ctg-re. de azóta már voltam még1x (összesen 2x eddig) és nagyon nagy és erős fájásokat mutatott. Nem tudom meddig húzhatom még, mert vénásan is kapom a vasat ráadásul 2 naponta. Igaz, hogy a második babám de az elsővel minden sima lefolyású volt és még a 9. hónapban sem éreztem nyűgnek a hasam. Most viszont már túl lennék rajta de nagyon. folyton fáj a derekam mega hátam és a medencémet is érzem már a 20hét óta, hogy szépen lassan tágulgat.2012. okt. 27. 15:39
1/7 anonim válasza:
Milyen erős fájásokat mutatott a gép?
2/7 anonim válasza:
kepfeltoltes.hu és csak be kell linkelned a kérdés feltevésekor...
5/7 anonim válasza:
Ha erősfájásokat mutatott a gép,akkor hamarosan meg lesz a baba 4-5 nap max 1,5 hét
6/7 A kérdező kommentje:
Furcsáltam, hogy nem tartott bent a dokim. (mondjuk nem maradhattam volna bent, mert itthon van egy 3évesem is) De nem is érzem ezeket a fájásokat.
2012. okt. 28. 09:05
7/7 anonim válasza:
Nekem is majdnem ilyen volt 3 hete, azóta sem történt semmi.most vagyok 39 hetes. Ez csak annyit jelent hogy dolgozik a méhed.ebből sajna nem lehet megjósolni a szülést.jah és én sem éreztem ezekből semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!