Szerintetek ha hajnali 2.40 óta fájásaim vannak és most már annyira fáj a hátam és görcsöl a hasam, hogy a fájások gyakoriságát se érzem akkor mit csináljak?
Nekem burkot repesztettek, meg sem éreztem! :)
Ne várj vérzést, vagy vizet, ha rendszeresek a fájások, menj be!
Nem folYik el a magzatviz csak az esetek 20%ban.. Arra tilos varni!
Es verzesre meg miert varnal nem ertem????
Ha rendszeresek a fajasok irany a korhaz!!!
SziasztokMA 0:30kor indultunk be a kórázba,mert 6 perceseim voltak.De reggel 9ig csak nst és séta volt más nem.Aztán meginditották a szülést,mert meg volt a teljes tágulás,de nem voltak elég erös fájásaim.Majd kaptap epit,oxitocint.Meg is indult a szülés rendesen,de a fájások alatt nagyon lelasult a baba szíve.Kiderült,hogy rátekeredet a köldökzsinór a testére...pedig a feje már kint volt.Azonnal vittak a mütöbe,mert a pici élete veszélybe került.Császár lett sajnos,de legalább a pici túl élte és ez a lényeg!Egyébként egy gyönyörű hercegnö lett!
Köszönöm,hogy szorítottatok és boldog babaa várást a tová
Sziasztok!Ma 0:30kor indultunk be a kórázba,mert 6 perceseim voltak.De reggel 9ig csak nst és séta volt más nem.Aztán meginditották a szülést,mert meg volt a teljes tágulás,de nem voltak elég erös fájásaim.Majd kaptap epit,oxitocint.Meg is indult a szülés rendesen,de a fájások alatt nagyon lelasult a baba szíve.Kiderült,hogy rátekeredet a köldökzsinór a testére...pedig a feje már kint volt.Azonnal vittak a mütöbe,mert a pici élete veszélybe került.Császár lett sajnos,de legalább a pici túl élte és ez a lényeg!Egyébként egy gyönyörű hercegnö lett!
Köszönöm,hogy szorítottatok és boldog baba várást mindenkinek!
Gratulálok a kicsihez!
Boldog babázást! :)
Gratulálok a babához!
Már kint volt a baba feje, amikor elvittek műtőbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!