Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet-e úgy szülni, hogy a...

Lehet-e úgy szülni, hogy a szülőszobán csak egy szülésznő és ápolónö legyen?

Figyelt kérdés
Unokatesóm terhes és nagyon szégyenlős. Női nőgyógyászhoz jár,és azt szeretné ha a szülőszobán csak 5 ember lenne: ő,férje,szülésző,ápolónő és gyerekorvosnö. Lehetséges? Esetleg tudtok ajánlani Debrecenben vagy Budapesten? Magánklinika is szóba jöhet. Köszönöm a válaszokat
2013. jan. 28. 21:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Így van utolsó. Hithű muszlim nő. Minden áron a család a legfontosabb, de a kislányát ilyen körülmény között szeretné hogy világrajöjjön. Nöi szülésznő és férje társaságában. Másoknak furcsa neki ez a normális :)
2013. jan. 29. 19:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Mondd meg az unokatesódnak, hogy ez a létszám csak addig érdekli, míg meg nem indul a szülése. Utána már az sem fogja érdekelni, ha 20-an vannak ott, csak jöjjön ki a gyerek.

Én is úgy gondoltam korábban, h engem aztán ne lessen senki, és mégis 7-en voltak bent (orvos, szülésznő, rezidens, ügyeletes orvos, 2 csecsemős, 1 kisegítő) és legkevésbé sem érdekelt, főleg, ha végén én már azt sem tudom, h ki volt ott, a férjem mondta, h kik voltak.

2013. jan. 30. 10:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok...bocsi, most olvasom, h miért akarja így...

így nem tudok mit mondani.

2013. jan. 30. 10:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Amikor én szültem, akkor még a takarítónő is ott állt készenlétben a felmosóval! (mindemellett ott volt a nődokim, a szülésznő, egy csecsemős, az anesztes, egy sebész, meg természetesen a férjem)

De ha ennyire fontos neki, akkor érdemes utána járni hogy hol van arra lehetőség hogy minél kevesebben legyenek bent. Hány hetes?

2013. jan. 30. 16:24
 15/16 A kérdező kommentje:
21 hetes kismama. második gyerek lesz :)
2013. febr. 1. 14:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Az elsőt hol és hogy szülte? Ugyanott nem lehet megszülnie a másodikat is?
2013. febr. 2. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!