Ki lehetett ez a szülésznő? (Bp. , Szent Imre kh. )
Figyelt kérdés
2009-ben szültem a Szent Imrében és akkor nem volt fogadott szülésznőm. Az ügyeletes segítségével hoztam világra gyermekemet egy csütörtöki délelőttön (azért írom, hátha valaki tudja, ki akkor az ügyeletes). A szülésznő idősebb volt, a szemöldökében egy anyajeggyel vagy szemölccsel, ez a különös ismertetőjele. Nem tudja valaki, ki ez a hölgy?2013. jan. 25. 17:27
1/4 anonim válasza:
de pont emlékszem arra a csütörtökre :D
ez kész ....
2/4 anonim válasza:
Ha egy kicsit pontosabb dátumot írnál,talán többet tudnának segíteni...:)
3/4 anonim válasza:
Mi lenne, ha bemennél a kórházba és megkérdeznéd, hogy ki ez az anyajegyes hölgy. Vannak kórházak ahol vannak tablók a falon, esetleg ott ráismersz. De nekünk a kis lapon, amit adtak a súlyról, hosszról szerepel a szülésznő neve.
4/4 anonim válasza:
nem tudom sajnos ki lehetett az, de én nagy bizalommal ajánlom neked Kondor Katát, nem bánnád meg!Hihetetlen kedves, empatikus és jó szakember! Ha érdekel, írj privit adok elérhetőséget hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!