Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek zselés (Prepidil)...

Akinek zselés (Prepidil) szülésindítása volt, mesélne?

Figyelt kérdés
Milyen értékekkel indult (pl. teljesen zárt méhszáj, stb), hogyan zajlott a zselével a várakozási idő, beindult-e tőle a szülés, vagy császármetszés lett-e a vége. Illetve mennyire fájt, meg minden, ami eszetekbe jut, és leírnátok nekem :) Köszönöm! :)
2013. jan. 28. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:
3x "rakták fel" 2 napon belül a prepit...semmit nem használt. 1 ujjnyira voltam nyitva előtte is utána is. Mindegyik doki máshogy rakta. Volt aki kézzel a méhszáj "kinyitásával" - akkor kicsit görcsöltem tőle, a másik orvos kacsával, a harmadik orvos pedig csak simán benyomta...Nekem nem használt...
2013. jan. 29. 07:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, nekem egy hetes az élmény, folyt el a magzatvizem reggel 5-től, 6-kor vizsgáltak, C2111 volt, mondták, hogy 6 órát várunk, jönnek-e a fájások, kaptam antibiotikumot, amúgy nem volt semmi, sétálgattam, aztán délben jött a dokim, befecskendezte a zselét, 20 percen belül jöttek a fájások, mindjárt 4 percesek, aztán hamarjában már csak 3 percesek, egy körül már kétpercesekkel fetrengtem, alig tudtam végigcsinálni a beöntés utáni wc-zést, aztán irány a szülőszoba, és 2:40-kor kibújt a kisfiam. :-) Harmadik szülés volt, a legfájdalmasabb, de azért relatíve rövid volt a nehéz rész. Szóval szerintem hatásos a cucc...:-)
2013. jan. 31. 21:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!