Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Túl nagy a csönd. Mitől...

Túl nagy a csönd. Mitől lehet? Hogy lehet inspirálni a babát hogy meginduljon a szülés?

Figyelt kérdés
38+3 napos várandós vagyok...pár napja lefogytam 1-1,5 kg-ot, a víz lement rólam, hasam jócskán lennt van....nyomja a csontom lennt és szúr, keményedik...de a CTG még csak 50-es fájásokat - keményedéseket mért....türelmetlen vagyok már nagyon....
2009. szept. 1. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hova rohansz?:))))) Túlképp 40-42 hét a valódi terhesség... egy kicsit túlozzák ezt a "túlhordást"...:)De szerintem már nem sok idő van hátra , a szúrás ,keményedés 1 jel lehet a közeledő szülésre4 Kitartás és könnyű szülést!!!

2009. szept. 1. 13:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem rohanok...csak elfáradtam már nagyon... :-(
2009. szept. 1. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én 39+3 napos vagyok,és már én is fáradt és türelmetlen is. Nekem 2 hete nyitva a méhszáj egy ujjnyira és a nyákdugó is elment. Nekem azt mondta a doki is és a szülésznőm is hogy lendüljünk bele a házaséletbe mert az sokat segit. Na azóta kétszer tettük ezt meg és olyan szintű jóslófájásaim lettek mindkét éjjel hogy azthittem kijön a szemem. De nem vált rendszeressé,és hajnalra csillapodtak. Viszont puhul a méhszájam és tágulgat. Én még a málnalevél teát is iszom napi 2-3 bögrével ezt is orvosi javaslatra. Elvileg 4 napom van,hát meglátjuk..... Tegyél esetleg ilyen jellegű próbákat:-) Könnyű és gyors szülést kivánok!
2009. szept. 1. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Szeretkezz az apucival:a prosztaglandin nevű anyag megindítja a szülést.Hajrá és boldog babázást, könnyű szülést kívánok.24 hetes mami
2009. szept. 1. 16:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Szeretkeznék én...még kívánom is a sexet, de apának lumbágója van....:-((( Hát megpróbálom elcsábítani....a málnalevél teát én is elkezdtem inni ma....
2009. szept. 1. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!