Elítélendő, ha 20 évesen nem utasítanék vissza egy terhességet? Részletek lent
Kérem, akiknek nem tűnt volna fel, olvassák el a részleteket, ott áll benne, hogy nem tervezzük, csak "mi van ha..." alapon vetődött fel bennem a kérdés. Bármilyen hihetetlen, a barátommal élek albérletben, és igen egyelőre a szüleink tartanak el miket, DE
1. a szülők nem csak anyagilag támogathatnak minket, hanem sok más módon is (több kisgyerek is van a családban, sok mindent megkaphatnánk tőlük)
2. lehet vállalni egyetem mellett munkát, persze nem lenne egyszerű, tisztában vagyok vele
3. lehet halasztani.
Egyébként meg, az abortuszt azért is ellenzem, mert komplikációkat okozhat, és később nem lehetne gyerekem, amikor már fel vagyok rá készülve. Soha nem könnyű helyzet egy gyerek érkezése. Ha pedig az ember mindig csak halogatja, hogy most azért nem, mert még nincs meg ez meg az, akkor tényleg 30-40 éves lesz, mire szül, és nagyobb eséllyel beteg gyereke lesz, az talán jobb? Hangsúlyozom, NEM akarunk MÉG gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!