Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elítélendő, ha 20 évesen nem...

Elítélendő, ha 20 évesen nem utasítanék vissza egy terhességet? Részletek lent

Figyelt kérdés
Szeretném leszögezni, hogy NEM szeretnék MÉG gyereket, csak annyi, hogyha teherbe esnék, nem esnék pánikba, nem gondolkodnék azon, hogy megtartanám vagy sem, mert egyértelműen igen. Az abortusz szóba sem jöhet, kivéve ha beteg a baba. Van komoly kapcsolatom, hosszú távra tervezünk. Persze nem lenne egyszerű, főleg mert mindketten egyetemisták vagyunk, de azt gondolom, mindent meg lehet oldani, bármi jobb egy gyilkosságnál.

2013. jan. 24. 23:41
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Kérem, akiknek nem tűnt volna fel, olvassák el a részleteket, ott áll benne, hogy nem tervezzük, csak "mi van ha..." alapon vetődött fel bennem a kérdés. Bármilyen hihetetlen, a barátommal élek albérletben, és igen egyelőre a szüleink tartanak el miket, DE

1. a szülők nem csak anyagilag támogathatnak minket, hanem sok más módon is (több kisgyerek is van a családban, sok mindent megkaphatnánk tőlük)

2. lehet vállalni egyetem mellett munkát, persze nem lenne egyszerű, tisztában vagyok vele

3. lehet halasztani.

Egyébként meg, az abortuszt azért is ellenzem, mert komplikációkat okozhat, és később nem lehetne gyerekem, amikor már fel vagyok rá készülve. Soha nem könnyű helyzet egy gyerek érkezése. Ha pedig az ember mindig csak halogatja, hogy most azért nem, mert még nincs meg ez meg az, akkor tényleg 30-40 éves lesz, mire szül, és nagyobb eséllyel beteg gyereke lesz, az talán jobb? Hangsúlyozom, NEM akarunk MÉG gyereket.

2013. jan. 26. 14:37
 22/22 anonim ***** válasza:
Sajnos gond van az emberek fejében a témával kapcsolatban. Én áprilisban leszek 23 éves, tavaly nyáron férjhez mentem, és most 36 hetes kismama vagyok. Mindenkitől azt hallom, hogy még nagyon ráértem volna. Miért is? Két évig dolgoztam a baba előtt, közben levelezőn végzem a gyógypedagógiát, még egy év van vissza. Szerintem ez nem elítélendő, mégis sokan ítélnek... szomorú. Sajnos a médiában is szinte mindenhol idősebb kismamákat mutogatnak, holott nem biztos, hogy az a "normális".
2013. febr. 1. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!