Magzatvíz elfolyás előtt éreztetek valamit?
Figyelt kérdés
Hol voltatok, mit csináltatok éppen? Mi van akkor, ha a köldökzsinór kicsúszik, mit kell tenni? És mennyi idő alatt kell ilyenkor beérni a kórházba? A babával mi történhet? Bocsi a sok kérdésért, de ez nem világos mi a teendő ilyen esetben! Köszi! 33 hkm2013. jan. 24. 23:33
11/14 barackvirág 5 válasza:
Nekem séta után itthon,elfolyt a nyákdugó15:45-kor.16:10-re kórházba voltam 10perces fájásokkal.
A doktor kérdezte tőlem,vizsgálat után :
-Mikor folyt el a magzatvíz?
-???Nem tudom!
-Akkor biztos vizelés közben szivároghatott,azért nem vette észre.Egyébként van jó hírem is 4 ujjnyira nyitva van.
17:10-re meg is született Kadosa.
12/14 A kérdező kommentje:
Ez igen! Gratulálok! Nem lehetett semmi:-)
2013. jan. 25. 13:42
13/14 anonim válasza:
Hajnalban egy pukkanásra ébredtem, és felkeltem pisilni, de útközben már folydogált. Nekem sem volt beilleszkedve a baba, de nem volt semmi gond.
14/14 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem mindig okoz gondot ezek szerint! Köszi!
2013. jan. 25. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!