Kinek milyen szülése volt?
öszintén jó-rossz
38.5hetes kismama
szia!
12 órás vajúdás+ oxytocin. Jól tágultam utána, de a rátekeredő köldökzsinór miatt nem tudtam kinyomni. Na szakítás szerte-szét...Nem volt kellemes, de hihetetlenül gyorsan gyógyultam utána, 6 héttel a szülés után ott folytathattunk mindent a férjemmel, ahol abbahagytunk...
A fájások igen nagyon erősek voltak nálam, de már szinte alig tudnám visszaidézni, hogy mi is volt olyan "szörnyű" rajtuk... Már most szívesen lennék újra terhes :)
nem akarlak ijesztgetni, de arra a fájdalomra nem lehet felkészülni, hidd el. De kibírható és ez a lényeg! Mondjuk nekem 3/4 órás kitolásom volt, az már nem fáj hanem feszít de iszonyat módon. Nálam nem is a feje volt a legfájdalmasabb a kitolásban hanem a válla... na akkor ott tényleg úgy éreztem hogy nekem végem, de csak 2 másodpercig tartott. Mindezek ellenére biztos lehetsz benne, hogy életed legcsodálatosabb élménye vár rád!
Szép, gyors szülést Neked! :) Hajrá!
Kedves kérdező!
Én szívesen leírom neked az én történetemet, de nem akarlak riogatni.
2x volt zselés szülésindításom és 1x kaptam oxitocint is. Csütörtök reggel 7kor indították meg és szombat délelőtt 11-re lett meg a baba császárral, mert nem nyíltam és a szívhangja is leesett. Borzasztó fájdalmas és fárasztó volt a vajúdás, nem kívánom senkinek, én azt hittem ott halok meg. DE MEGÉRTE! Bármikor újracsinálnám a kisfiamért! Imádom, egy tündér herceg:))))
Neked sokkal könnyebb és gyorsabb szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!