Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi szóltok a szülészorvosom...

Mi szóltok a szülészorvosom eljárásához?

Figyelt kérdés
Holnapra vagyok kiírva. Az orvosom azt mondta, h ha pár napon belül nem indul el a szülés, akkor jövő héten repeszt (persze pont akkorra rendelt be, amikor ő ügyeletes a kórházban...... ). Szerintem ez teljesen indokolatlan eljárás (nincs komplikáció, minden a legnagyobb rendben van.), pláne úgy, hogy a szüléssel együtt több, mint 300 ezret fog lefejni le rólunk. Eléggé ellentmondás nem tűrő hangnemben közölte, h menjek be. Nem mertem vele vitatkozni.... Kellett volna? Szült itt valaki így? Nekem egy ismerősöm ismerőse... szóval nem tudom, hogy elhiggyem-e amiket onnan halottam. Ő azt monda, hogy sokkal rosszabb így .
2013. jan. 24. 17:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
68%

Csak ennyi,ha akarod elolvasod,ha nem nem.

[link]

2013. jan. 24. 17:36
 2/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mikorra rendeljen be? Amikor nincs ott?!

Örülj neki, hogy minden rendben volt, eddig! Komplikáció bármikor lehet, az orvosod ennyit hagy túlhordani, ennyit érez biztonságosnak.

Ő az orvosod, eddig megbíztál benne, most meg nekiállnál harcolni vele, mert te nem szeretnél indítást. Ha szükséges, akkor szükséges! A lényeg, hogy egészséges kisbabád szülessen!

(Egyébként éppen ma hallottam egy sztorit, a kismama dec. 31-re volt kiírva, ma 24-e van, öregszik a méhlepénye, 1 ujjnyira van nyitva, de nem indítanak... szerinted, ez jobb?!)

2013. jan. 24. 17:42
 3/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk meg kéne várni, míg beindul magától, és persze, ha már esetleg probléma van, akkor természetesen beindíthatja. De nem hiszem, hogy ha egy gyerek nem születik még meg feb elején az olyan veszélyes lenne...
2013. jan. 24. 17:46
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Engedd neki had indítsa ő be, te szerencsés vagy, hogy nem kockáztat az orvosod, anyukám túlhordás miatt ikreket vesztett el, én oxigén hiányos értelmi fogyatékos gyermeket szültem, meg várták, hogy beinduljon magától, és mindent rendben találtak!
2013. jan. 24. 17:48
 5/27 anonim ***** válasza:

Gondolom nem akarja megvárni míg bele kakil a vízbe a baba, vagy nem kap elég táplálékot egy öreg méhlepényből...

Orvos vagy? Nem! Akkor meg bízz az orvosban, azért fogadtad meg nem!?

És ha 1 hónap múlva sem indúl be a szülés, mert te nem akarod hogy indítsák!? A baba meghalhat!!!!

Nem mindenkinek indúl meg magától...

2013. jan. 24. 17:50
 6/27 A kérdező kommentje:

Számomra ez teljesen úgy jött le, hogy azért rendel be, mert ő akkor van bent, egyébként nem akar bejönni. Egyébként még van 2 anyuka rajtam kívül, ugyan így. Őket is aznapra hívta be szülni.

A védőnőm azt mondta, hogy ha nincs komplikáció, akkor egy-másfél hetet lehet még várni.

2013. jan. 24. 17:56
 7/27 anonim ***** válasza:
Ha holnapra vagy kiírva, Ő kivárja az 1 hetet, hiszen jövő hétre hívott be.
2013. jan. 24. 18:11
 8/27 anonim ***** válasza:

Általában 1 hetet engednek hogy túlhord a babát.

Szerintem ha most 2 nappal előtte indít akkor sem dől össze a világ lényeg hogy a baba jól legyen!

2013. jan. 24. 18:17
 9/27 anonim ***** válasza:

Látod így jár aki pénzzel tömi az orvost!

Olvasd csak el az elsőt!

2013. jan. 24. 19:11
 10/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ne akarj úgy járni, mint a belinkelt makacs anyuka akinek hibájából meghalt egy ártatlan baba.
2013. jan. 24. 19:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!