Fogós szülés? Visszautasíthatom, hogy császározzanak helyette? Olvastam, hogy fogyatékos is lehet emiatt a baba és én ezt nem akarom kockáztatni!
sok baba született már arctartással és nem mindegyiknél kell fogó, nem mindegyik akad el
meg ez a csúcsos fej... a minden eszköz nélkül természetesen született babáknak sem tökéletes kugligolyó a fejük nyugi, visszaáll az, amikor a koponyacsontok a helyükre kerülnek.
unokatesóm született fogóval, az anyja meglátta és elkezdett sírni hogy milyen csúcsos lesz a feje és biztos örökre így marad... és elárulom hogy semmi baja nincs a fejének, jól néz ki a csaj.
sőt, károsodása sincs, kitűnő tanuló.
természetes szülésnél, ha nincs eszköz és császárnál is ugyanúgy van hibaszázalék, szóval mindegyiknél aggódhatnál.... de ne aggódj, minden rendben lesz!
addig még elfordíthatja a fejét sőt, szülés közben is!
Én vagyok, aki linkeltem.
Nálunk előkerült a fogó, de nem kellett használni, utolsó pillanatban megszületett. Lett egy nagy lila pukli a fején, mert arccal felfelé (azt hiszem ezt hívják arc tartásnak) akart kibújni.
Kb 1 hét kellett neki, hogy teljesen felszívódjon a pukli, gyönyörű formás fejecskéje van, 6 hónapos.
én vákuummal szültem és semmi baja nem lett a babámnak :) most 3 éves igazi kis rosszcsont :))
viszont az én csontjaim nagyon szétmentek sajnos a mai napig fáj, de ha ránézek a kisfiamra úgy érzem megérte még így is, hogy fájnak a csontjaim :) szeretnék még szülni nem riasztott el a vákuumos szülés, mert rengeteg örömöt, boldogságot és szeretetet ad a fiam :) szóval megéri a vákuumos szülés még így is, hogy sokszor menni is alig bírok annyira fáj, de van 1 gyönyörű, egészséges fiam, akivel minden napom 1 csoda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!