Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárosok, mekkora korkülönb...

Császárosok, mekkora korkülönbséggel vállaltátok a 2. , esetleg a 3. babát?

Figyelt kérdés
A 2., 3. szülés is császár lett? Ha igen, miért?
2009. aug. 30. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
1.baba császár haránt fekvés miatt.2.baba rá 25 hónapra jött világra császárral(nem annak indult)mert eltűnt a baba szívhangja!Most 22 hetes vagyok és programozott császár lesz a két előző miatt.28 hónap lesz a két kisebb között.
2009. aug. 30. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2 év, majd 4 és 2 év. Összesen 4 gyerek, mind császárral.
2009. aug. 30. 17:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

A 2. műtét után tényleg rosszabb mint az 1. után? Én azt gondoltam, hogy ha tudom mire számíthatok, akkor könnyebben viselem majd, de mindenki azzal riogat, hogy még nehezebb felépülni belőle, mint először :(

2009. aug. 30. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nállam 18hónap lesz a korkülönbség.32hétben vagyok,hugom a második babáját is császárral szülte neki a második felépülése könyebb volt mint az első.Nálla majdnem 3év van a ké gyerek közt.
2009. aug. 30. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
1.vagyok,nagyon hamar felépültem mindkét baba után!Semmi különbség nem volt a kettő között.Bízom a gyors regenerálódásban a 3. után is:)Ne félj,bízz magadban és akarj gyógyulni,ne hagyd el magad és minden oké lesz:)
2009. aug. 31. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!