DR Pánczél Zitának van nem magán járóbeteg rendelése? Mennyibe kerül nála a szülés?
Figyelt kérdés
Tud valaki arról, hogy Pánczél Zita doktornő hol rendel? A neten csak a Jesz-t találtam, de ott már nem dolgozik.
Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 18. 18:41
1/4 anonim válasza:
Azt tudom,hogy Timmermann doktorral rendel magán...Esetleg hív fel a rendelőt,ők biztos megmondják
2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy Dr. Timmermann-nál rendel.
Ha más helyet nem találok, akkor oda fogok menni hozzá. Csak reménykedtem...
2013. jan. 18. 18:47
3/4 anonim válasza:
Én nála szültem. A Sote 2n volt bent, de nem tudom állandóra is dolgozik-e nem magánban, szülészként bent van;egyszer-kétszer vizsgált ott is. Amúgy én a 6. kerületet hallotam, de azt nem tudom pontosan. Magánba jártam hozzá, nekem megérte.
Összeget nem mondott, mi 60at adtunk neki, az általa javasolt szülésznőt is felkértük, neki 40-t. Nekem megérte összespórolni, maximálisan elégedett voltam vele, a gyerekágyon is minden nap benéztek mind a ketten.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 18. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!