Hogyan zajlik a Bajcsy-ban a császáros szülés?
Nekem sürgősségi császárom volt ott szeptemberben. Kívételes eset voltam, de azért leírom: szülőszobát kaptam, ott vetkőztetés, közben kiderült, hogy rendes mélyaltatás lesz. Szülésznő előkészített, leborotvált, betoltak a műtőbe és apuka mondta, hogy gyorsan meglett a baba. Nagyon figyelmes volt mindenki, leginkább az altató orvos!!! Utána nekem intenzívre kellett volna kerülnöm (a komplikáció miatt, amiért császároztak is), de a Bajcsyba nincs ilyen, így 2 napot voltam a kis egyágyas szülőszobába :)Utána már rendes osztályra tettek.
a csecsemősök segítenek, ha kéred és kérdezel. maguktól nem igazán. Nekem volt ott mindenhez szerencsém, 5 nap alatt mindegyikkel találkoztam, van akit az ellenségemnek sem kívánnék, és voltak nagyon segítőkészek is! Első este még a csecsemősöknek beviheted a babát, de utána már mindenkinél ott van mellette, nem veszik jó néven, ha beviszed. Én ahogy kikerültem osztályra már mellettem volt a baba éjszakára is, úgy, hogy aznap álltam fel először és semmi erőm nem volt, folytak belém folyamatosan a gyógyszerek, infúziók (HELP szindróma miatt került sor a sürgősségire).
Hú ez nem hangzik valami jól :(
Ikreket várok.Nem hiszem h császár után el tudok látni 2 babát.
Látogató bármikor bent lehet, apuka nálunk napközben végig bent volt és segített, az éjszaka maradt rám.
Gondolom ikreknél csak segítőkészebbek a csecsemősök. Kérdezz, kérj és akkor segítenek, de ne várd,hogy ők mondják maguktól.
Én nem császárral szültem de minkdét szobatársam császáros volt. Egyiket altatták, másik nem szülni ment hanem csak vizsgálatra és evett előtte, így őt nem altatták hanem érzéstelenítést kapott. A csecsemősök pont annyit segítettek nekik, mint bárki másnak, sajnos van köztük aki bunkó, de vannak nagyon rendesek. Van egy rövid szőke hajú lány, ha őt látod, őt kapd el szoptatás ügyben, nagyon rendes és segítőkész!
Nehéz lesz az ikrekkel, de ha tudod, ne add be hozzájuk a babádat. Az első éjjel még úgyis fáradtak ők is, remélhetőleg nem fognak sokat sírni. A csecsemősöknél viszont 2 nővér van csomó babára, és le se szarják ha mégis sír. Én tudom, ültem bent fejni többször, és ott ordítottak a babák, a nővérek meg elmentek mellettük. Ha tudtam volna hogy ez így megy akkor én sem adom be már első éjszakára sem, de azt hittem jó helyen van ott. Hát nem. Veled vannak a legjobb helyen! És már az elején érdemes olyan gyakran megpróbálni szoptatni őket, amilyen gyakran csak lehet. Ettől lesz minél hamarabb minél több tejed. Nálam sajnos ez is elmaradt mert pont a szemét csecsemőst fogtam ki a legelején :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!