Bajcsy kórházzal tapasztalat?
Még csak most estem teherbe, de mikor várhatóan szülni fogok, akkor kerületileg oda fogunk tartozni.
De szeretnék minél előbb informálódni.
Szóval, én nem vagyok az a pénz adogatós, nincs miből,meg egyébként is rohadt sokat von a TB.(Havi min. 45ezer...)Na mindegy.Nem is ez a lényeg.
Pénz, fogadott doki nélkül mi vár rám ott?
Úgy vajúdhatok mint más?Vagy nekem kuss van, már bocsánat.
Már szültem a Margitban, és elég rossz tapasztalataim vannak.De ismerek olyat is, hogy pénz nélkül ment és nagyon meg volt elégedve.
Na szóval elsődlegesen olyanok tapasztalatait várom, akik nem fizettek a szülésért (csak reménykedni tudok, hogy van ilyen!!!), és így milyen tapasztalataik voltak.
Nem vagyok egy mimóza lélek!!! :)
Köszönöm
Én utólag fizettem (10-et, 10-et), mert nagyon nagyon elégedett voltam. Mindennel, és mindenkivel!
A szobatársammal beszéltük is (neki fogadott volt) hogy nem volt semmi különbség ellátásban se, meg hozzáállásba sem.
Köszönöm a válaszod!!
Úgy látom nem nagyon tolonganak a tapasztalatok ilyen téren... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!