Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bajcsy kórházzal tapasztalat?

Bajcsy kórházzal tapasztalat?

Figyelt kérdés

Még csak most estem teherbe, de mikor várhatóan szülni fogok, akkor kerületileg oda fogunk tartozni.

De szeretnék minél előbb informálódni.

Szóval, én nem vagyok az a pénz adogatós, nincs miből,meg egyébként is rohadt sokat von a TB.(Havi min. 45ezer...)Na mindegy.Nem is ez a lényeg.

Pénz, fogadott doki nélkül mi vár rám ott?

Úgy vajúdhatok mint más?Vagy nekem kuss van, már bocsánat.

Már szültem a Margitban, és elég rossz tapasztalataim vannak.De ismerek olyat is, hogy pénz nélkül ment és nagyon meg volt elégedve.

Na szóval elsődlegesen olyanok tapasztalatait várom, akik nem fizettek a szülésért (csak reménykedni tudok, hogy van ilyen!!!), és így milyen tapasztalataik voltak.

Nem vagyok egy mimóza lélek!!! :)

Köszönöm

2011. nov. 17. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Én utólag fizettem (10-et, 10-et), mert nagyon nagyon elégedett voltam. Mindennel, és mindenkivel!

A szobatársammal beszéltük is (neki fogadott volt) hogy nem volt semmi különbség ellátásban se, meg hozzáállásba sem.

2011. nov. 17. 21:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!!

Úgy látom nem nagyon tolonganak a tapasztalatok ilyen téren... :/

2011. nov. 18. 08:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyiban van személyes tapasztalatom, hogy gyakorlaton voltunk ott egyszer. Az osztály nagyon szép, a vajúdó is, az osztályvezető főorvos tartotta a gyakorlatot, csúcsjófej volt. Látszott, hogy az a célja, hogy jó benyomást tegyen ránk, hogy jókat meséljünk később a kórházról, mert úgymond verseny van a bp-i kórházakban a terhes kismamákért, emiatt igyekeznek tényleg körbenyalni a seggüket, már bocs a kifejezésért. Szóval rám nagyon jó benyomást tett az osztály.
2011. nov. 18. 10:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán segít az én esetem. Nekem sem fogadott orvosom nem volt, sem a körzethez nem tartoztam. Odajártunk szülésfelkészítésre és nagyon szimpatikusak voltak az előadók. Az Istvánba jártam a kötelező UH-ra és borzalmas volt, ezért megbeszéltem az terhesgondozó orvosommal, hogy a Bajcsyban szeretnék szülni. Ráadásul túlhordott baba volt, mégis maximálisan elláttak. A szülést inditották a 9.napon, ügyeletesnél szültem, aznap dömping volt, rengeteg baba született azon a héten, mégis maximális figyelmet kaptam, de még inkább a baba, aki ráadásul antibiotikum kúrát kapott. Összesen 12 napot töltöttem benn és csak ajánlani tudom a helyet. A baba nagyon jó kezekben lesz, mindig jöttek kérdezni hogy tudnak-e segíteni illetve bármikor bemehettünk hozzájuk.Ha nagyon elfoglaltak voltak, akkor megmondták mikor menjek vissza és akkor csak rám figyeltek, sőt volt hogy odajöttek a terembe. Ez most volt szeptemberben, friss élmény, remélem segít.
2011. nov. 18. 14:40
 5/9 nikike8898 ***** válasza:
Szia!Én ott szültem ebben az évben.Magán dokim volt és szülésznőm is!Hát a szülésznő elött le a kalappal teljes bizalom!Hát a doki...khm...alig ért oda a szülésre pedig már hivták mikor beértem!Szóval kicsit durva a szitú!Az ügyeletes doki indította, mert már könyörögtem, hogy indítsa meg...a fizetett doki épp h odaért mire kijöott a baba, persze a pénzt elrakta!a kórház nagyon szuper volt számomra
2011. nov. 20. 15:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem fizettem a szülésznőt, csak az orvost. A szülésznő első alkalommal tökbunkó volt, nem volt hajlandó a beöntést adni, mire eljutottunk odáig, megérkeztek a tolófájásaim. A beöntés után a vécén elkaptak a tolófájások, majd alig bírtam elvonszolni magam a zuhany alá, mondanom sem kell hogy néztem ki...ő meg simán rám csukta az ajtót és ott hagyott, és amikor megkértem, hogy küldje be a férjemet, közölte, hogy nem postás. Ildikónak hívják. Második Bajcsys szülésnél is őt fogtam ki. Amikor megismert, lepasszolt egy kolléganőjének, aki rém kedves volt velem végig, még a szendvicsét is nekem adta a szülés után, mert kopogott a szemem, és éjszaka volt. Az ő nevére sajnos nem emlékszem. Az orvos levezette, összevarrt, csókolom. A pénzemért azt kaptam, hogy éjjel bejött hozzám mindkét alkalommal, de semmi extra tutujgatás, bár tőle ez nem is várható el.
2011. nov. 20. 16:39
 7/9 nikike8898 ***** válasza:
kedves utolsó fura..de én az Ildikóról csupa jó dolgokat tudok mondani...
2011. nov. 21. 10:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyfomák. Van aki Adolf Hitlerről is csak jókat tud mondani :))) Nekem ilyen szerencsétlenül jöttek ki a dolgok Ildikóval.
2011. dec. 4. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
2010 augusztusban szültem ott fogadott orvos és fogadott szülésznő nélkül. Annál szültem - véletlen folytán - aki a terhesgondozásomat végezte. Gyönyörűek a szülőszobák, felkészültek az orvosok, kedvesek a szülésznők. Nekem ez a tapasztalatom. Maximálisan elégedett voltam velük, egyáltalán nem éreztették, hogy baj lenne, amiért nincs fogadott orvosom/szülésznőm. Utólag adtam nekik 30e/5e Ft-ot. De ha nem adtam volna, akkor sem történt volna senki.
2012. jan. 25. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!