Aki 36. héttől használta a Caulophyllum 5 ch, és Cimicifuga 5 ch-t annak ki írt időpont előtt mennyi idővel született a babája?
Figyelt kérdés
És hogy szedte ezeket a szereket?mennyi idő volt a szülés?2013. jan. 17. 10:51
1/6 anonim válasza:
Én szedtem, és nem előbb, hanem 3 nappal később jött a lányom, de akkor is indítással. S nem tágultam egy ujjnyit sem, tehát nekem nem vált be.
Persze szedni lehet, mert nem árt.
Amúgy nem emlékszem pontosan, hogy szedtem, mert már 2 éve volt. Azt hiszem egyik nap ez, másik nap az 6 napig, aztán a 7. napon Arnicát szedtem.
2/6 anonim válasza:
Én 4 nappal hordtam túl a lányomat, pedig mellé a málna levél teát is ittam. Nem tágultam, és fajasaim sem voltak, csak a víz szivárgott. Elég nehéz szülésem volt, de nyilván nem tudom, mi lett volna, ha nem szedem ezeket. Arra nem emlékszem, hogy szedtem, már 2 éve volt,
3/6 anonim válasza:
Én is ittam mellé a málnalevél teát. 2x5-öt szedtem fél órát mindig vártam a kétféle között. Első baba pont a kiírt napon született, második baba pedig 39+1 hetesen, de mindkettő indított volt, úgyhogy én nem vagyok mérvadó, bár ezeknek nem is az a funkciójuk, hogy hamarabb szülj.
Könnyű szülést!
Ja, és nagyon jó szüléseim voltak az oxytocin ellenére, főleg a 2.
4/6 anonim válasza:
Málnalevél teát is ittam, 40+6 napra indított az orvosom, nem tágultam, császár lett. Még megvannak a szerek, el kellene passzolnom valakinek féláron....:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Azért kipróbálom,hátha segít :)))
2013. jan. 17. 20:17
6/6 anonim válasza:
10 nappal előbb szültem, de nem tágultam. Oxit is kaptam emiatt. Pedig még vajúdás alatt is szedtem, félóránként felváltva. Végül egy fél napot vajúdtam. Nekem nem segített, pedig nagyon hittem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!