Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik időpont volt a pontosab...

Melyik időpont volt a pontosabb a szülésednél? Az elmaradt menstruáció szerinti vagy az UH szerint módosított?

Figyelt kérdés

2012. dec. 22. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindkétszer indították a 41. héten, tehát egyik sem:)
2012. dec. 22. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Menses szerint február 25- re voltam kiírva.

Uh alapján február 20.

Végül 25-én született meg, aznap jötteka fájások estére meglett a lányom!

2012. dec. 22. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Uh szerint dec.16,mensi szerint dec.5.Végül indították dec.23-án,és még akkor sem akarózott előjönni :-)Üdv.Tamy
2012. dec. 22. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Júli 21-re voltam kiírva. A 12. hetin 5 nappal mondták idősebbnek a lányomat, de nem változtattak a kiíráson. Végül még ennél is korábban, júli 11-én született meg.
2012. dec. 22. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
A második terhességemnél az elmaradt menstruációtól számoltuk, aszerint 2012. február 7-re voltam kiírva, és ezen a napon szültem. Az első császármetszés volt sajnos, de ha minden stimmelt volna, akkor tuti a kiírt időpontban szültem volna, mert a menstruációm világ életemben napra pontosan 28 napra jött meg.
2012. dec. 22. 21:29
 6/7 krisztina24 ***** válasza:

Szia!

Menstruáció szerint április 12, uh szerint április 9, április 8-án megszületett :)

2012. dec. 23. 08:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindkét időponthoz képest később született.
2012. dec. 24. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!