Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális az, hogy lassan 8...

Normális az, hogy lassan 8 hete szültem és még mindig hol jobban, hol kevésbé vérzek?

Figyelt kérdés
Hétfőn megyek a dokimhoz, mert a héten a rossz út miatt nem tudtunk menni. Szerintetek ez baj? Erős vérzésem nem volt, csak az első 2 héten kb.
2013. jan. 16. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is 8 hete szültem de nekem 5 hétig volt vérzésem.Ha visszamész kiderül,hogy baj-e?!De szerintem ez is mindenkinél változó ahogy sok minden más is.
2013. jan. 16. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Én 10 hétig véreztem, dokim azt mondta, belefér.

Már amúgy szétaggódtam magam, de azt mondta, hogy valakinek lassabb a tisztulási folyamat.

C vitamint szedj nagyobb dózisban. Az nekem segített.

2013. jan. 16. 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Normális. Sőt később is jöhet egy kis pecsételés, ha szoptatsz.
2013. jan. 16. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha maradt vasad, akkor azt szedd! Legalábbis engem úgy engedtek ki a kórházból, hogy csatoltak egy tájékoztatót a zárójelentésemhez, és azon szerepelt, hogy vérképzők szedése javasolt.
2013. jan. 16. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 7 hete szültem és még mindig vérezgetek néha, de csak gyengén. Erős vérzésem nekem 3 hétig volt.

Hüvelyi UH-n látszott, hogy még van folyadék a méhemben, így még fog is tisztulni, de ez normális.

2013. jan. 16. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, megnyugtattatok, hogy nem vagyok egyedül! Nekem is ráírták a zárójelentésemre, hogy vérképzők szedése javasolt. Hát azért reménykedem, hogy amire eljutok a dokiig, addigra már nem fogok vérezgetni. Köszi még egyszer!
2013. jan. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!