Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan oldottátok meg, hogy...

Hogyan oldottátok meg, hogy el tudjatok menni a 6 hetes kontroll vizsgálatra?

Figyelt kérdés
Az én orvosomhoz nem kell időpontot kérni,viszont mindig rengetegen vannak,rendelési idő előtt egy órával sorba kell állni,ogy jusson sorszám.egész délelőttös program,a babát nem tudom vinni,nem tudom megetetni,pelenkázni stb.A nagyszülőknél lesz,lefejt tejet fog enni,de félek,hogy nem fogadja el.Cumisüvegből adják neki,vagy pohárból?Nem korai,hogy 7 hetesen távol legyen tőlem pár órát?
2013. jan. 16. 12:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Muszáj hozzá visszamenned? Ha ennyire félnék én inkább keresnék olyan orvost akinél van időpont. Mondjuk én eleve ezt szeretem, mert utálok várakozni. Nem tartom szerencsésnek, hogy ebben az influenzás időben annyi ember közé viszed. Nem lesz semmi baja a babádnak ha 2órát nem vagy vele. Ha van segítséged használd ki, bárki megtudja etetni a picúrt. Hidd el ő ezt fel sem fogja venni!
2013. jan. 17. 10:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat,úgy döntöttem kérek az Sztk-ba időpontot.Mégis jobb,ha kb. 1-2 órát leszek tőle távol,mint egy teljes délelőttöt.Gondolom az nem baj,ha nem pont 6 hét után megyek ellenőrzésre,hanem kicsit később.
2013. jan. 17. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!