Nagyon gáz, ha 10 hét után jutok el a 6 hetes kontroll vizsgálatra?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 11:48
2/7 anonim válasza:
Nem baj.
Én pl nem is mentem, mert elfelejtettem...
de mindenképp menj vissza! Ártani nem árt.
3/7 anonim válasza:
Nem gond, van aki vissza sem megy. De megéri menni, egyrészt te is megnyugszol, hogy szülés után szakember lát, hogy minden oké-e, másrészt ilyenkor szoktak rákszűrést is csinálni, vagy időpontot megbeszélni rá, amire feltétlenül érdemes elmenni!
5/7 anonim válasza:
Nem gond, én 9 hét múlva mentem vissza, mert a doki szabin volt.
7/7 anonim válasza:
Én visszamentem, de meg sem vizsgált az orvos, csak megkérdezte, hogy hogy vagyok, és minden rendben van-e? Pedig nála szültem és fizettem a szülésért..., de sztk-ba jártam hozzá vizsgálatokra, a kontrollon is fizettem neki, utána már megbántam. El is mentem egy másik orvoshoz, ő megvizsgált, szerencsére minden rendben volt.
Mindenképpen menj el, szerintem nem számít, hogy mikor is mész pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!