Hogyan oldottátok meg, hogy el tudjatok menni a 6 hetes kontroll vizsgálatra?
Vittem mindig magammal őket.
Igaz, magán dokim van, de várni ott időpont ellenére is kell, egy másfél óra nem ritka.
Megszoptattam.
Biztos van ott valami eldugottabb sarok.
Én a helyedben inkább megkérném a nagyit, hogy kísérjen el. Ő akkor látja, hogy hol áll a sorszámod, és szól, ha már következel, és ha kell, akkor addig elmész egy sarokba szoptatni, pelenkázni egy újszülött még nem forog, egy széken is át tudod pelenkázni, ha kell.
De az is lehet, hogy végigalszik 3-4 órát, amíg ott vagytok, nem kiszámítható.
Amúgy nekem is csak jó tapasztalatom van SZTK-ban, ha babával vagy kis gyerekkel mentem, mindig előre vettek, bármilyen dokihoz mentem, vagy csak sima vérvételre.
SZTK-ban, a fogadott dokim meglátta a nevemet a rendszerben, és elsőként behívott! Rendelési időre értünk oda, voltak már előtte-
A kislányom addig mamával maradt, és az ég világon semmi gond nem volt!
Viszel egy tetrátvagy átlátszatla kendőt és tud enni:), és két széket összetolva tisztába is tudod tenni:). Ezek olyan technikai dolgok, amiket azért meg lehet oldani:).
Én mondjuk inkább félnék attól, hogy a váróban fertőzést szedtek össze...
Ha semmiképp nem szeretnéd magaddal vinni, akkor már most próbáljátok ki, hogy elfogadja- e a lefejt tejet, ne akkor legyen probléma ha mégsem. Akkor kell más megoldást keresni. MOndjuk akinél haynád, sétáljon vele a környéken, hogy ha enni kér, akkor tudjatok találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!