Volt úgy más is, hogy jóval később tudott csak elmenni a 6 hetes kontroll vizsgálatra?
Figyelt kérdés
Most volt 2 hónapos a babám, de egyszerűen nem jutok el az orvoshoz, pedig nem is kéne messzire menni. Letelt a 6 hét gond nélkül, aztán beteg lett a nagyobb gyerek, majd megjött az első menzesz, mire az elmúlt, beteg lett a kicsi, és én is... Nagyon "ciki" lesz ezek után bejelentkezni?2012. máj. 8. 13:46
1/6 anonim válasza:
Mindenképp menj el! Engem is csak a 8. héten vizsgált meg a doki, de az ő hibájából mert ő nem rendelt. Muszáj elmenni, megnézi a méhed összehúzódott-e, és a sebed is megnézi ha van.
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki,én 10 hét után mentem,de mindenképp menj el!
3/6 A kérdező kommentje:
Persze, megyek mindenféleképpen, csak attól félek, hogy le leszek-e tolva nagyon? Nem igazán van kire hagyni a kicsiket, főleg betegen ugye :( Más dolgokat sem sikerült pont emiatt elintézni.
2012. máj. 8. 13:54
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok egyébként! :)
2012. máj. 8. 13:55
5/6 anonim válasza:
Én elmentem,de meg se vizsgált a doki, azota meg egyszerűen nem jutok el.
6/6 alaszka válasza:
Én is 10. héten mentem, mert közben a doki szabin volt és nem tudtam, a helyetteshez meg nem akartam menni. Ő is azt mondta nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!