Miskolci szülészetekről van tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Tudnátok esetleg orvost, szülésznőt ajánlani?2013. jan. 12. 16:30
1/6 anonim válasza:
dr. gubás pétert tudom ajánlani neked, mi hozzá járunk, fiatal, kedves, odafigyelő,hozzáértő. szóval csak jót tudok mondani neked róla. most már a semmelweisben dolgozik, magánrendelése a villanyrendőrnél van. 6000.- egy terhesgondozási alkalom. modern uh gépe van, szép ,rendezett rendelője. időpontot telefonon tudsz tőle kérni, ha érdekel, elküldöm a számát.
szülésznőt meg nem tudok, nekünk nem lesz.
2/6 anonim válasza:
Dr. Spák Lászlót tudom ajánlani. Fiatal, korrekt, lendületes,segítőkész doki. Ha kérdésem van, mindent elmagyaráz normálisan, érthetően. A Semmelweisben rendel, magánrendelése a Búza térnél van. Egyáltalán nem pénzéhes, gyakran nem is fogad el semmit.Terhesgondozásra a kórházba hívott be, nála talán 2-szer ha voltam a magánrendelőben. Nála szültem, maximálisan elégedett vagyok vele, pedig nem volt egyszerű szülésem.Most is hozzá járunk a második babával.
3/6 anonim válasza:
Ez engem is nagyon érdekelne, jó hogy kiírtad a kérdést!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 15. 15:46
5/6 anonim válasza:
2. vagyok. Egyébként a szülészetek: a Semmelweiben szültem tavaly tavasszal. Szépen felújított, modern kórház. 2-4 ágyas szobákkal, szobában bent van a zuhanyzó, wc. A szülészeten 7 egyszemélyes szülőszoba van, már a vajúdás is ott zajlik. Egy ember bemehet veled, neki csomagot kell venni, akkor 2000 volt, talán már 3000 lett. Ebben van ruha, fertőtlenítő stb. A szobában van bordásfal, labda, van ahol kád is..elvileg lehetne használni, nekem sajnos nem sikerült élni a lehetőséggel, mert az NST miatt nem engedtek mozogni.Teltház volt akkor, nem tudom e miatt e vagy amugy is, de kb ha óránként rámnéztek már jó volt. Addig csak a párom volt velem. De persze ha hívtuk őket jöttek rögtön. A gyerekágyas részen is kevés a nővér, ott sem jönnek folyton a nyakadra, de ha szólsz hogy segítsenek, akkor tuti jön valaki. Egyébként én sokkal rosszabbra számítottam, így nekem meglepetés volt, hogy egész kibírható a kórház.
6/6 anonim válasza:
a semmelweisről én is ugyan ezeket a jókat hallottam, csupán egy baj van azzal a szülészettel. nincs koraszülött osztálya. ha 36hét előtt szülsz, vagy valami probléma adódik, akkor elviszik a gyereket a megyeibe, te, meg maradsz ott, amíg ki nem engednek. ez ugye kb. 3-5nap. ettől félek én is, direkt megyeis dokit választottunk, mondván azt a pár napot egy lepukkant kórházban is kibírom, az a legkevesebb. de pechünkre a dokink kórházat váltott...így most izgulhatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!