Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után hat héttel egyálta...

Szülés után hat héttel egyáltalán nem kívánom a szexet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom teljesen ki van akadva,félek,hgy rámegy a kapcsolatunk.Én nem tudok még erre is koncentrálni,örülök ha alhatok este,pedig a babám elég jó alvó,mégis olyan kimerült vagyok.Hogy értessem meg ezt vele?
2013. jan. 12. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:
háát. nehéz eset lehet a párod. lehetne megértőbb. ugyanígy voltam mint Te, inkább aludtam. szerencsére a férjem megértő volt.
2013. jan. 12. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj de a párod egy p***szt....

Meg kellene értenie. Terhesség alatt is ilyen volt?

Ez nem a te hibád, sok nő még hónapokkal utána sem kívánja, pláne hogy ilyenkor még sokszor nem is túl kellemes. Ha erre rámegy a kapcsolatotok az csakis a párod hibája lesz nem a tied. De sztem. fontos hogy ne engedd hogy ráderőszakolja mégis a szexet.

Hihetetlen hogy milyen férfiak vannak....elképesztő!!

2013. jan. 12. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Kimerültség miatt kérj egy teljes vérképet, súlyos vashiány ,gyakori.

A párodat meg kényeztesd más módon.

Én is megijedtem, mert a lányom 1 éves koráig nem kívántam a szexet, az elején 6 hónapig egyáltalán,aztán ha volt volt ha nem nem hiányzott.Most 18 hónapos a pici,és mint ha be akarnám pótolni a "lemaradást" :)

Ne görcsölj.Beszéld meg.

Nálunk az okozott gondot hogy nem szedtem gyógyszert ,a gumit meg utáljuk... de pár alkalomért nem tömtem magam hormonális cuccokkal...ez most is gond .Spirált nem szeretnék.Fogi tabi pedig továbbra sem a szívem csücske...

2013. jan. 12. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem gondolom, hogy a ferfit kellene hibaztatni, hogy kivanja a szexet veled. azert ez igy nagyon le van sarkitva.... Probaltatok mar esetleg hetvegen reggel, amikor meg kipihent vagy?
2013. jan. 12. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:
De ha ezért tönkremegy a kapcsolat és elhagyja akkor valjuk be egy barom.
2013. jan. 12. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 23 hónappal a szülés után sem kívánom.... Még mindig fáj + "idegen test effektus" -om van. Az én párom megérti, nem erőszakoskodik. Megoldjuk máshogy.
2013. jan. 13. 00:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez parasztság. Nekem közel egy év kellett. És mi az, hogy hétvégén reggel, amikor kipihent, nemtomhanyadik kommentelő??? 6 hetes baba mellett? Ez 24 órás nonstop műszak, könyörgöm, kinek jut eszébe még szexelni is? Én 8 hétig masszívan véreztem, átlag 2 órát aludtam per nap. Ha a férjed nem érti meg, mutasd meg neki a válaszokat!
2013. jan. 13. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!