Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39 hetes vagyok, első babámat...

39 hetes vagyok, első babámat várom. Mi fáj jobban a vajúdás vagy a tolófájás?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem mind a kettő fájt, de ez rossz szó, hogy fáj, mert az más tudatállapot, akkor és ott másképp érzékelsz.

Többször szültem már, én mindig a kibújásnál izgultam a legjobban, nehogy vágni kelljen, mert attól félek a legjobban. De szerencsére az utolsó kettőt megúsztam nélküle.

2013. jan. 10. 19:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Mielott szultem en is utananeztem ennek es mindenki azt mondta a vajudas a rosszabb. A vajudas vege fele meg voltam nyugodva h a tolofajas mar nem lesz rossz. Ennek ellenere nekem a tolofajas nagyon fajt a vajudas semmi nem volt ahhoz kepest. Gondolom aki sokat vajudik utana mar nem erzi annyira a tolofajast de ha gyors a vajudas akkor rossz a tolo. Vagy ki tudja, egyen fuggo :). Mindenesetre a szules szamomra meglepoen konnyu volt sokkal rosszabbra szamitottam.

Jo babavarast!

2013. jan. 10. 20:33
 13/16 anonim ***** válasza:
A vajúdásból nem sokat éreztem az eda miatt szerencsére.A tolófájás tényleg csak feszített,nyilván érzi az ember,de nem elviselhetetlen fájdalom.Továbbra is csak fájdalom csillapítással szülnék.
2013. jan. 11. 12:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Inditott szulesem volt, a vajudas fajt, nagyon. A tolot nem is ereztem mikor jott ki a fiam, 4 tolasra kint volt, egyaltalan nem fajt. Nem is ertem, h a filmekben miert akkor kiabalnak a nok :-) persze nem vagyunk egyformak. Tehat nalam a vajudas 1000szer rosszabb volt.
2013. jan. 12. 13:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem 12 óra alatt lett meg a fiam.7 órát vajudtam,egyből 5percesekkel indult 1 óráig,utána 2percesekkel.A kitolási szak nekem 5 óráig tartott.Akkor már kaptam oxit és már az az 5 óra egybefüggő fájdalom volt.Azt hittem ott maradok.

A vajúdás is fájt nem mondom,de az az 5 órás tolás......

2013. jan. 12. 22:41
 16/16 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszaitokat,úgy látom mindenki másként élte meg.gondolom erre a fájdalomra nem is lehet felkészülni.így hát ha eljön az idő,jobb úgy felfogni,hogy mindjárt meglátom a picibabámat :) nektek is könnyű szülést kívánok,már akinek aktuális velem együtt :)
2013. jan. 12. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!