39 hetes vagyok, első babámat várom. Mi fáj jobban a vajúdás vagy a tolófájás?
Mindenképp a vajúdás. NEKEM a tolófájás nem fájt, csak feszített a baba.
Könnyű szülést:)
Kétlányos 23 hkm.
Tulajdonkeppen szerintem ugyanolyan a fajdalom erossegre is, de! Mikor tobb oranyi fajdalmak utan, amikor azt mondja az orvos, (mikor szolsz az orvosnak, hogy ugy erzed, tolnod kell, vagy egyszeruen csak elkezdesz nyomni, mert nem tudsz mast csinalni) hogy most mar nyomhatod, akkor szinte megkonnyebbulsz, mert latod az alagut veget:D Legalabb is nalam igy volt. Talan "enyhebbnek" ereztem a tolofajasokat, de lehet csak a megkonnyebbules miatt volt, hogy most mar nem sokara vege lesz:D
Ha hiszed, ha nem, a hetek, honapok es evek elhomalyositjak az emleket, s egyre halvanyabban, egyre nehezebben tudod felidezni, hogy mennyire is fajt:D
Mindig azt mondtak nekem, hogy miutan megszulok, megszunik a fajdalom...ezt olyan felsuketelesnek gondoltam, mignem ateltem es rajottem, miert szunik meg utana a fajdalom....egesz egyszeruen azert, mert megszunik a tolofajas, mivel kinyomtat a babad, igy nincs szuksege tovabb a szervezetednek a tolofajasokra:D ...milyen logikus pedig:D Masok meg a vagasrol kerdezik, hogy melyik a fajdalmasabb, vagas vagy varras...szreintem egyik se, a vagas nalam annyi volt, hogy nyisz-nyisz "hupsz ez fajt", es mar jott is a tolofajas (nem kaptam erzestelenitot elotte), aztan a varrasnal nem a varras fajt, hanem az, hogy a duzzanatomat nyomkodta, hogy ossze tudjon varrni, de az sem fajt annyira...eltorpult a vajudas mellett...es ne aggodj, kibirod, megcsinalod, egesz egyszeruen azert, mert nem tudsz meghatralni, nem tudod visszatartani, vagy ilyesmi
A vajúdást ki lehet bírni nem vészesek a fájások,pedig nekem elég erősek voltak.A legjobban az fáj mikor a baba kibújik.:)Sok sikert könnyű szülést.
8 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!