Mitől lehet ez? Minden jó tanácsot szívesen fogadok.
Figyelt kérdés
Már 2 napja csak attól szenvedek, hogy majd leszakad az alhasam és a derekam,de már nagyon nehezen viselem mert rettenetesen fáj és még éjszakára sem múlik el,a két kezem mintha betonból lenne,illetve a szemérem csontom és a végbél tájék is nagyon érzékeny, ha pisilni vagy vécézni próbálok akkor viszont majd szét szakad, a hasam már teljesen lent van és úgy megyek mint 1 pingvin. 38 hetes pocakos2009. aug. 28. 09:47
1/7 anonim 

válasza:

Gondolom befordult már a baba és nyomja a lenti alkatrészeid. Kitartás! :)
2/7 anonim 

válasza:

Szia!
Én amondó vagyok, hogy hamarosan jön a baba!:)
Párodat nem tudnád megkérni, hogy este masszírozgassa át a hátadat? Gyógynövényes krém is nagyon jó mellé, ugyan izomhúzódásra való(pl. a naturlandos) , de nekem egyéb fájdalmakra is bevált. (persze ez lehet hogy másnál nem így van, de nekem sokat segített. Hűsít és fájdalomcsillapító is van benne)
3/7 A kérdező kommentje:
próbáltuk már a masszírozástól kezdve mindent ,de már az sem esik jól,a pici már a 35. hétben elhelyezkedett a megfelelő pozícióba és a múlt héten az orvosom is megakarta már indítani a szülést,mivel alig mozog valamicskét.
2009. aug. 28. 10:02
4/7 A kérdező kommentje:
egyébként köszönöm a gyors válaszokat
2009. aug. 28. 10:03
5/7 anonim 

válasza:

Próbálj meg melegvizbe beleülni. Az is ellazít egy picit.
Nekem is sokszor segít, bár én még csak 36 hetes vagyok!
Nekem a szeméremcsonotm fáj néha úgy, hogy azt hiszem most fogunk szülni, de aztán alábbhagy.
Nekem is lent van már a hasam, és sokszor már ülni sem tudok rendesen, mert nem fér el a combom a hasamtól.
6/7 anonim 

válasza:

Próbálj meg lefekvés előtt inni egy pohár vörösbort, az ellazítja az izmokat kicsit, és jobban megy az alvás, fontos, hogy pihenj, amennyire bírsz, hogy ne legyél nagyon kimerült, mire jön a nagy kaland (Sajnos nekem az utolsó 2-3 hét így telt szóval türelem! Persze azt nagyon figyeld, hogy mozog-e a baba, és ha nem tartod "megfelelőnek", mindenképp ellenőriztesd, az enyém mindeközben hiperaktív volt...)
7/7 anonim 

válasza:

A masszírral vigyázz, mert beindithatja a szülést. Feküdj sokat, lábakat felpócolni, hátadhoz párna, vagy oldalt fekvés. Halgass zenét, lazíts, vegyél meleg (ne túl forró) fürdőt, vagy csak tusolj egyet, az is lazít. Tudom nehéz, de néhány nap, talán egy hét és baba lesz. Én 39-re szültem és már alíg éreztem a derekam, lábam. Én kiültem terpeszülésbe a teraszra és jógagyakorlatokat végeztem, jó nagy levegővétel-benntartásos módszerrel. CSak lazíts!!!! És pihenj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!