Ma tudtam meg hogy babam lesz, felek, ez most normalis?
Akartuk es terveztuk is. De most, hogy uton van nagyon meg iledtem.
Csak a ferjem van meg egy unokatestverem aki meg fiatal (19), felek hogy nem tudom majd mit kell tenem...
En 28 vagyok de meg kisbabat sem fogtam sokszor a kezembe.
Kolompár, te olyan közhelyeseket válaszolsz mindig.
Persze hogy normális... sőt ez az érzés és aggódás nagyon sokszor elő fog jönni még a szülésig :) Utána meg majd másfajta félelem lesz, de ezek mind normális érzések hidd el. Gratula a babához! :)
védőnőt, vagy valamelyik kedvesebb nővért kérdd meg rá hogy mutassa meg hogy kell fogni a babát, szoptatni, mosdatni
én ápolónak tanulok és lehet ezt kérni terhesgondozáson, érdeklődni sőt, szokott lenni kis füzetke ahol képekkel bemutatják
esetleg van játékbaba, azon
azelőtt én se fogtam még kisbabát de hidd el, nem olyan vészes :)
Én ma vagyok 5+2 hetes, tegnap látott először orvos, láttam egy 14,8 mm-es pacát a monitoron, és akkor jött rám, hogy úr isten, az az én kisbabám, mi lesz most!?? :-)
Pedig mi is terveztük. Fél évig készültem rá, fogamzásgátló abbahagyása, folsav, magzatvédő elkezdése, cigi letevése, stb. Elsőre össze is jött, és mondom, tényleg nagyon rég készültem rá fejben is, erre mégis betojtam. Szerintem tök normális!
Gratulálok, és élvezd a kismamaságot!
En 29 hetes vagyok, tehat mar lassan a finishbe, es borzasztoan imadom a babam, plane hogy mar llehet vele kommunikalni, reagal a beszedre, erintesre, apa hangjara stb. Borzasztoan csodas elmeny, es nagyon varjuk. De amikor belegondolol, hogy hazamegyunk a korhazbol egy kisbabaval, total lever a viz, hogy uristen, anya leszek, vajon menni fog e, es talan legjobban attol a gondolattol panikolok be, hogy mar most is minden uh, vizsgalat, szivhang nezes elott aggodok, hogy minden rendben, jol van-e, es a tudat, hogy mostantol ez az aggodas foszerepet kap az erzelmi eletembe ijeszto. De ez az egesz egy csoda! Nagyon gratulalok neked, elvezd ki az elso idoket, mert csak egyre nehezebb lesz:)
udv
igen, normális!
gratulálok!
ahogy egyre nehezebb lesz minden a pocaktól, azt fogod várni, hogy valahogy jöjjön már ki.
a babázásra fel tudsz készülni, sok kórházban tartanak szülésre, babagondozásra felkészítést is, vagy a szülésznőket meg lehet kérni ilyesmire.
akkora csoda előtt állsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!