Normális, hogy szülés után 10 nap alatt csak 3szor tudtam nagyvécére menni?
Figyelt kérdés
Akkor is nehezen ment, fájt még minden odalent, meg a székletem is kemény nagyon. Mondanom kéne ezt dokinak? Vagy van valami házipraktika? volt még vki így? Vagy a székelésnek rendben kéne menni szülés után?2012. aug. 3. 22:10
2/4 anonim válasza:
4-5 dl koviubile garantaltan csodakra kepes, es feler egy beontessel. nekem mondjuk anno nem volt ezzel gond szerencsere, mert naponta akar 2x is tudtam wc-re menni, de most hogy szezonja van, egyik nap bevertem nem kis mennyiseget belole, ugyan eleg sokaig tart a hatasa, de segit. en nem ilyen megfontolasbol ittam, dehat annyira jol esett, viszont eszembe jutott, hogy szules utan akar ez is jol johet majd legkozelebb, ha nem leszek ilyen szerencses, es persze nem telen szulok, mint anno. :) de mertekkel fogyasztva pl 3 dl is elegge fel tudja lazitani a szekletet ahhoz, hogy konnyebben menjen, es az meg nem okoz orakig tarto khm... cifraf*sast. de pl a szilva is jo lehet akar. sok szerencset!
3/4 anonim válasza:
Igen, természetes! Hamarosan helyre állnak a dolgok :)
4/4 anonim válasza:
Teljesen normális.Nekem 12nap után sikerült először és azt is segitséggel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!