Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák tudnátok segíteni? Mi...

Anyukák tudnátok segíteni? Mi történik a kórházban? Mit vigyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nincsenek terhes/már szült ismerőseim nagyon, anyukám is régen meghalt, és nézem én itt a kelengye listát, de mindegyikben más van... Nincs sok pénzünk, felesleges dolgokat nem szeretnék venni, mellszívót meg tejserkenőt meg ilyeneket is csak akkor vennék, ha szükség van rá, azért, nem hátha kell..

De én még azt sem tudom elképzelni, hogy hogy néz ki egy nap a kórházban. Csak szoptatós hálóingben voltatok? Én lefagyok zokni nélkül, viszont a hálóing-zokni kombó idegesít, vinnék nadrágot is. Ilyenekért nem néznek ki? Egyáltalán fel tudom venni? Praktikus? Nem lesz csupa vér?Tudom buta kérdések, de nekem tényleg soha senki nem számolt be erről..

És mi történik amikor beérek a kórházba? Nincs fogadott orvosom, Kistarcsára mennék szülni, ügyeleteshez.

Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 7. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia. Én Kistarcsán szültem, bátran írj privit :)
2013. jan. 8. 11:44
 12/13 anonim válasza:
Szia! Én Kistarcsán fogok szülni 02.24 körül. Voltam szülőszoba látogatáson, mindenkit szívesen körbevezetnek. Alapból 6 ágyas szobában leszel, de természetesen kérhető térítés ellenében 1 vagy 2 ágyas szoba. Elmondja a szülésznő, hogy mit kell vinned pl. pelus, popsitörlő, kis takaró a babának, hintőpor, Neked természetesen az alap dolgok-papucs, hálóing, wc papír... Ajánlották a homeopátiás bogyókat előtte, málnalevél teát, és a gátra a mandulaolajat - de szerintem ezt már mindenki tudja :) Nagyjából ennyi, remélem tudtam segíteni - javaslom mielőbb menjetek el személyesen a kórházba körülnézni.
2013. jan. 8. 22:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Senki sem írta, de Fehérváron nekem vinnem kell a köldökápolási szereket is: gézlap, alkohol, hintőpor. De mindenképp kérdezd meg a kórházban, hogy mit kell vinned, biztos van egy kelengyelistájuk! Nálunk kell még a babának textil pelenka, eldobható pelenka, popsitörlő, hintőpor, popsikrém.. igazból minden! :) kivéve a ruha, nem engedik sajátba öltöztetni, csak amikor viszed haza a babát. A mellszívóra nekem azt mondták, hogy becsomósodhat a melled szülés után, vagy befeszülhet, ezért kellhet. A gyógyszertári 1000-2000 Ft között mozog, én megvettem, pedig nem biztos, hogy szükség lesz rá.
2013. jan. 9. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!