Anyukák tudnátok segíteni? Mi történik a kórházban? Mit vigyek?
Sziasztok! Nincsenek terhes/már szült ismerőseim nagyon, anyukám is régen meghalt, és nézem én itt a kelengye listát, de mindegyikben más van... Nincs sok pénzünk, felesleges dolgokat nem szeretnék venni, mellszívót meg tejserkenőt meg ilyeneket is csak akkor vennék, ha szükség van rá, azért, nem hátha kell..
De én még azt sem tudom elképzelni, hogy hogy néz ki egy nap a kórházban. Csak szoptatós hálóingben voltatok? Én lefagyok zokni nélkül, viszont a hálóing-zokni kombó idegesít, vinnék nadrágot is. Ilyenekért nem néznek ki? Egyáltalán fel tudom venni? Praktikus? Nem lesz csupa vér?Tudom buta kérdések, de nekem tényleg soha senki nem számolt be erről..
És mi történik amikor beérek a kórházba? Nincs fogadott orvosom, Kistarcsára mennék szülni, ügyeleteshez.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!