Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek hosszú és fájdalmas...

Akinek hosszú és fájdalmas volt a vajúdása/szülése mikor lett újra "kedve" szülni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 6. 22:14
1 2 3
 21/27 szsuzs ***** válasza:

nekem a 2. 2,5 évre az első után született, ég és föld volt a különbség! A mamatens készüléket mindenkinek csak ajánlhatom! most a 3.-at várom és mégis rettegek a fájdalomtól.

A fenti hozzászólók, akik mennének vissza dolgozni... keressetek olyan helyet, ahol nap közben találkozhattok másokkal... barátkozzatok anyukákkal akikkel együtt tudtok sétálni, járjatok baba-mama klubba, tornára, ringatóra. Ez a január egyébként is béna a kimozdulásra, de higgyétek el, ha már kitavaszodik, és akár 2 órára elindultok sétálni, más lesz. Nem kell bezárkózni! Aztán ha nagyobb a gyerkőc, a játszótéren úgyis szövődnek barátságok!

2013. jan. 10. 15:42
 22/27 anonim ***** válasza:
Nekem is rossz élmény volt a vajúdás és a szülés, de pár héttel a szülés után már nagyon eltompultak a rossz emlékeim, úgyhogy fizikailag és lelkileg bármikor lenne kedvem, de egyéb okok miatt még várunk legalább 3 évet.
2013. jan. 10. 21:38
 23/27 anonim ***** válasza:
15:42 tudnál nekem mesélni a mamatensről? Használtad?
2013. jan. 10. 23:05
 24/27 szsuzs ***** válasza:
mit szeretnél róla tudni? igen, használtam, egy csoda! gyakorlatilag majdnem az átmeneti szakaszig elnyomta a fájdalmat. utána már nem segített. finom, vibráló masszírozó mozgás a gerinc 2 oldalán...
2013. jan. 11. 08:01
 25/27 anonim ***** válasza:

Engem nagyon megviselt a vajúdás,főleg az utolsó pár óra amikor a fájások egybefojtak,ráadásul négy órányi tolófájás után meg is császároztak.Akkor azt mondtam öt év múlva jöhet a következő :)

Most másfél éves a fiam és már fél éve várjuk a csodát,hogy ismét teherbe essek! :) Kb tíz hónappal szülés után már készen álltam hogy ismét végigcsináljam.

2013. máj. 31. 11:39
 26/27 anonim ***** válasza:
Első után azt mondtam ,hogy hülye aki ezt a fájdalmat mégegyszer bevállalja több mint két napot vajúdtam és császár lett a vége) majd 8hónapos volt a kisfiam amikor elterveztük a kistesót, ő vajúdás nlkül császárral született, már nem félek a 3iktól :)
2013. máj. 31. 13:06
 27/27 liony20 ***** válasza:
én 9 órát szenvedtem végig de már másnap megtettem volna :) 1 éves a fiam de 5 hónapos terhes vagyok jelenleg és nem érdekel mennyit szenvedek mert a vége csodálatos :) és ha nem lenne ilyen a magyar helyzet sorra szülném a gyerekeket bizti lenne egy egész focicsapat :) de csak ha milliárdos lennék :)
2013. máj. 31. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!