Rettenetesen nehéz szülésem volt három éve. Egy hét múlva jön a második babánk. Van esélyem hogy ez is hosszú és fájdalmas lesz ezért?
Nem tágultam 3 centiről az infúzióra sem, pedig már órák óta 2 perces fájásaim voltak, méhszájat kellett szakítani. Borzasztóan fájt, de szépen gondolok már rá.
Bár most még 5 napom van, de teljsen zárt méhszájjal vagyok, valószínű hogy ez a szülésem is nagyon nehéz lesz?
Azért általában a másodiknál jobban tágul a méhszáj. és tényleg nincs összefüggés a kettő között. Ne izgulj, mert ha félsz, még nehezebben fog menni. Gondolj arra, hogy most minden jó kell legyen.
Talán kipróbáltam volna a helyedben valamilyen homeopátiás golyót erre.
Vegyél homeós bogyót még nem késő, ha még nem szültél ma meg! Caulophillum és cicicifuga. Az egyik puhít azt már 38 héttől lehet szedni, a vajúdás alatt meg felváltva fél óránként 5 bogyót. Lerövidíti a vajúdást és tágít!
Könnyű, gyors szülést! Nekem segített! Majd írd meg mi volt! Minden jót!
4 hós kisfiú anyukája
Négyszer szültem. Az első volt a leghúzósabb.
A második klasszisokkal könnyebb volt, bár Őt sem adták ingyen. De az kétségtelen, hogy az első sokkal nehezebben ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!