Jobb egy apás szülés? Milyen véleménye volt a párotoknak a szülésről?
Egyértelmű, hogy bent volt, hisz ebből az élményből ő sem maradjon ki.
Eleinte nem akart bejönni, de én tudtam, hogy jó lesz, ha ott lesz. Azt mondta, csak a fejemnél lesz, fogja a kezem, de semmi több, mert rosszul lesz-mint minden apa. Ehhez képest mindent megnézett, amikor már látszott a lányom haja, elvágta a köldökzsinórt, és látott vágás után, de varrrás előtt, amikor nem igazán lehettem szép látvány..
SEmmi baj nem volt, örültünk hogy együtt lehetünk és együtt örülhetünk.
És mikor a kezébe adták, az arcán látott érzelem megér mindent!!!
Szóval én csak ajánlani tudom, és már várjuk a második babát tavasszal, hogy újra átélhessük együtt ezt a csodát:-))
Szia!
12 órát vajúdtam a picivel, a férjem végig velem volt(csak üdítőért meg valami nasiért ment ki a fájások elején). Nem kaptam semmi érzéstelenítőt, premierben látta az egész szenvedésemet,a szülést -teljesen végigvágtak- és azt is mikor rám tették a meztelen, magzatmázas babát.Annyira kellett nekem a közelsége, hogy a saját anyám jelenléte idegesített.
Mindamellett jó maradt a házaséletünk is , tehát szerintem picit felfújják a "na ha majd a vért meglátja" .. kezdetű aggódást. De ezt egy pasinak magának kell eldöntenie szerintem éls tényleg nem szabad kényszeríteni. Mondd el neki, hogyha neki már "sok", akkor kimehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!