Normális, hogy el vagyok keseredve hogy nem indul a szülés időben?
Figyelt kérdés
40. hetet fogom kezdeni és semmi. Olyan szomorú vagyok emiatt, meg egyre ingerültebb. Minden rendben volt végig, nem gondoltam hogy eddig kell várnom.2008. máj. 30. 10:11
1/9 anonim válasza:
Ne keseregj,hamarossan megszületik a pici babád!Nekem mind a 3 gyerekm kicsit késöbb jött,az első 9 napot huzott rá a második 5-öt a harmadik csak 2-öt . Légy türelmes és próbálj utánnanézni hogy mit egyél,hogy beinduljon (nekem a fahéjj,szegfüszeg "tea" után 2 nappal született a lányom)Szép szülést neked!
2/9 anonim válasza:
szia.tudom hogy már nagyon várod..:D..kezdj el lépcsözni..vagy egyszerüen csak legyetek együtt a pároddal.azt tudtad hogy a sperma beinditja a szülést?:Dnekem 4 éve bevált..sok sikert.
3/9 anonim válasza:
Szia!A baba úgy gondolja meg akar születni akkor lesz ott a szülés ideje.Addigis sétálj nagyokat élvezd a terhesség utolsó napjait.Én túlvittem mind a két terhességemet.Az elsőnél 5napot a másodiknál 3nappal vittem túl,hogy ingerült vagy az meg természetes dolog.Sok sikert a babádhoz és könnyü szülést!
4/9 anonim válasza:
Ne haragudjatok,de a gépem nagyon levan lassúlva és kétszer klikeltem rá mind a kétszer elküldte a válaszomat.
5/9 anonim válasza:
Az én kisfiam 7 napot húzott rá, akkor is burokrepesztéssel indult be. Nagyon vártam már a végét, én is ideges voltam, és türelmetlen. Nyugi, már nincs sok hátra! Gyors szülést és jó egészséget a babához.
6/9 anonim válasza:
Szia,
Na akkor holnap szépen keljél fel és csinálj egy nagytakarítást úgy, ahogy anno tetted.Unána szépen engedj magadnak vizet /hogyha nincs nyitva a méhszáj/ vagy tusolj le, és fürcsizz meg jó kellemes meleg vízben.Mossál hajat, és utána pedig várd a csodát.Szexszelj a pároddal...ez is fontos.....sokan írták, hogyha jól kifárasztották magukat és szexeltek éjszaka megindult a szülés....vagy mondjuk menjetek egy jó angyot sétálni....be a városba vagy ki a Normafához vagy akárhová ahol jól érzed magad. :oD
És ne aggódj, jön amikor jönnie kell.
7/9 anonim válasza:
Szia én is pont így vagyok.Május 28-ra vagyok kiirva,de még semmi.Hiába a szex is,meg a fürdés is.Az orvostól még kaptam 1 hetet,ha addig semmi akkor megindítják a szülést.Én is megcsinálnák bármit hogy előjöjjön a kicsi.Vasárnap töltöm a 40 hetet,és nagyon ideges vagyok pár napja,széttudnák szedni egy lovat.Sajnos nem tudok magamnak parancsolni,még jó hogy a párom megért mert azon töltöm ki az idegességemet.Az első babámat is 42 hétig hordtam,majd végül indítottak szülést.Majd lessz valami velünk.
8/9 anonim válasza:
Szia, szerintem mar trilliardszor hallottad a "Soha meg egy gyerek se maradt bent" :) mondatot.. engem is 4 honapja ez irtora idegesitett. A lanyom meg 6 napot huzott ra.. ebbol az elso 2 nap volt idegtepo (plane a rokonok allando telefonjai miatt), utana viszont olyan nyugalom lett rajtam urra, mint meg sose. Nagyon at tudom erezni (meg mindig!!) a gondodat.. plane, hogy a terhesseg utolso par napjat mar sztem senki nem elvezi. A szules viszont akkora elmeny, nem csodalom, hogy varod mar!! Drukkolok.
9/9 anonim válasza:
ésn a 42 hétre szültem minden rendben volt kicsit én is aggodtam de a doki megnyugatatottg. aztmondta már rég kivette volna a picit ha valami baj lenne odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!