Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés elött milyenek voltak...

Szülés elött milyenek voltak a joslóitok?

Figyelt kérdés

34+4 hkm vagyok és keményedik a pocakom.És görcsölök,de már nem úgy ahogy a magnézium hiánytól eddig,hanem már a hátam és a combom hajlatában is görcsöl.Szerintetek lehet hamarosan kórház lesz a vége?

Bocsi de 1 babó és olyan tudatlannak érzem magam.

2012. dec. 31. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem közvetlenül a szülés előtt sosem voltak jóslóim. Mindig "szélcsendből" indult a szülés, általában alvás közben, vagy legalábbis fekve ébredtem az első "rendes fájásra", ami mindig felismerhetően más volt, mint a jóslók.

De ez én vagyok.

Nálad simán lehet máshogy.

Én a helyedben beülnék egy kád meleg vízbe pihenni. Ha leállnak a fájások, akkor csak jósló. És az ember lány hetekig képes jóslózni. Tapasztalat. :o)

A combod miatt én innék egy kalcium pezsgőtablettát, az segít az izmoknak gyorsan.

Én azt mondanám így távlatból, hogy izgulni nem kell, csak résen lenni, és ha szülés beindulására utaló jeleket tapasztalsz, akkor kell menni.

De még ne kelljen! :o)

Minden jót!

3 gyerekes anyuka

2012. dec. 31. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Ugyanaz, mint az előző. Azt sem tudom, milyen az a jósló, nekem mindig a semmiből jött a szülés. Az elsőnél egyből 5 percesek és az első fájástól számítva 5 órán belül megvolt a gyerek. A másodiknál viszont egyből 2 percesek jöttek és az első fájástól kezdődően 1 óra alatt megvolt minden, ha messzebb laktam volna a kórháztól, be sem érek.

Most várom a 3.-at, kicsit aggódom :)

2012. dec. 31. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a szülés beindulás előtt 2 nappal kezdődtek a jóslók, 24 órán keresztül rendszertelenül szúrkált a derekam és a hasam alja. Mivel éjszaka már volt h 5-6 percesek is voltak, reggel bementünk a kórházba biztos ami biztos alapon, első baba, fogalmam sem volt hogy milyen az amikor indul a szülés, ráadásul a 40. hetet már túl léptem. A kórházban kiderült csak erős jóslók voltak, másnap spontán beindultak a fájások.
2012. dec. 31. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!