Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit gondoltok:Merjük? Vagy...

Mit gondoltok:Merjük? Vagy inkább már ne?

Figyelt kérdés
25re voltam kiirva,tegnap probálták inditani a babám de ráhagyták hogy nem eröltetik.Levették az infuziot és persze nem voltak tovább fájásaim.A kérdésem pedig hogy probálkozzunk szexxel ma?1,5ujjnyira vagyok nyitva.Hétfön probálkoznak ujra,de ugy szeretném ha megindulna magátol :)

2012. dec. 29. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Ha ennyire nyitva vagy nem ajánlanám a szexet a fertőzés veszély miatt.Esetleg jó meleg zuhanyzással próbálkozhatsz de nem forróval.Meg a sok gyaloglás.Jó fahéjas szilvás gombóc :)A fahéjnak is van indító hatása.Drukkolok!!
2012. dec. 29. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is így indítottak és utána volt magzatvíz vizsgálat is. Végül aznap éjjel már erős jóslóim lettek és rá majdnem 48 óra múlva meg is született a kisfiam.

Szerintem a természet tudja a dolgát a baba meg azt, hogy mikor akar kibújni.

Könnyű szülést kívánok Neked!

2012. dec. 29. 18:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Ma nekem is vannak erös joslóim,de össze-vissza.Semmi rendszeresség benne :( Lehet én se vállalom már be :) Legkésöbb hétfön kijön a babóm.Csak ugy szeretném ha nem kéne az a fránya infuzio.Üdv és köszi nektek.
2012. dec. 29. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
nem közvetlen a szex indítja be, hanem az orgazmus, szóval az is segíthet, ha csak magadat kényezteted, vagy akár a férjed, csak nem hüvelyi úton, mivel az orgazmus összehúzódásai segítenek :)
2012. dec. 29. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
merjétek nyugodtan és használni fog
2012. dec. 30. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Fertőzésveszély csak akkor lenne, ha a burok meg lenne repedve. Nyugodtan bújjatok össze, az ondó természetes Prosztaglandin nevű hormont tartalmaz, ami elősegíti a méhszáj érését és puhulását. Nekem a 37. héten kétszer is egész éjszaka jóslóim voltak, azóta össze is bújtunk párszor, hogyha mégis elindulna, könnyebben táguljon a méhszáj. Ezen kívül homeopátiát is bevethetsz, ennek nézz utána az interneten. (
2012. dec. 30. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Véletlen elküldtem, mielőtt befejeztem volna! Szóval a lényeg, hogy bújjatok csak össze és kádban fürödni is lehet, hiszen a babát védi a burok. Viszont, ha elfolyna a magzatvíz, akkor ügyelni kell, hogy ezek már ne történjenek meg. Ha érett a méhszáj, akkor lehet mindenféle természetes módszerekkel próbálkozni, biztos kibújik a baba. ;) De miért szeretnék ennyire siettetni? Van valami baj? Mert egy várandósság élettanilag 37 és 41 (van aki 42-őt mond) hét közé esik. Ha a lepény és a keringés jó, akkor értelmetlen indítani, pusztán a terminus betöltése miatt.
2012. dec. 30. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!