Más is van úgy, , hogy nem tudja, , hogy császármetszéssel kellett szülnie?
Nehéz volt nekem is, de nálunk veszélyben volt a pici élete, és az oxival és bazi fájásokkal sem történt semmi, nem volt más választás - olyan sokat nem szenvedtem, mint te, csak 3 órát. Nagyon-nagyon sajnáltam, főleg, hogy el kellett altatni, és nem én fogtam először kézbe a kislányunkat. De megvigasztal az, amikor a férjem arról mesél, ahogyan először ránézett a lányunk - még mindig megkönnyezi, és szerelem lett közöttük első látásra.
Nehéz, nagyon utáltam én is, hogy így sikerült, de az egészségéért mindent. A következő babát természetes úton tervezem, de már nem zaklat fel a gondolata annak, hogy esetleg császár lesz. :) Edzett vagyok hála Istennek! :))))
Örüljünk jövőre is a babáknak, így vagy úgy, de hozzánk érkeztek, mi kaptuk őket, és ez a lényeg, nem az, hogy hogyan született. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!