Ikres kismamák! Hányadik hétben szültetek? Egészségesek lettek a babák?
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 22:43
11/17 anonim válasza:
Utolsó, nagyon sajnálom, és sok erőt, minden jót kívánok a hátralevő időhöz!
Nekem végig zárt volt a méhszájam teljesen. Vérszegény kb. a 20. héttől voltam, és attól kezdve sorban jöttek mindenféle egyéb komplikációk.
Most a harmadikat várom, és nagyon szeretnék egy normális lefolyású terhességet, hüvelyi szüléssel! :)
Jó egészséget és BÚÉK minden babának-mamának! :)
12/17 anonim válasza:
38 hetesen születtek császárral mert keresztbe kasba voltak ahogy a doki fogalmazott.Bent feküdtem 32 héttől bent feküdtem.Megérte mert egészségesek.
13/17 anonim válasza:
Nekem hármasikreim vannak, és nem kellett befeküdnöm a kórházba. 35+5. napon születtek a gyerekek program császárral. A és B baba farfekvéses volt (egymás mellett "ültek"), C pedg harántfekvéses felül. Toxémia miatt lett program császár. A méhszájam végig teljesen zárt volt és nem is rövidült meg a méhnyak. Még jóslófájásaim sem voltak. 27. héttől szénhidrát-diétán voltam, mert a terheléses cukrom magasabb volt a normálisnál, de a 9-es határértéket nem értem el.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) BÚÉK mindenkinek :)
2013. jan. 9. 14:33
15/17 anonim válasza:
Sziasztok! Én 28 hetes ikres kismama vagyok! Nekem már jövőhéten be kell feküdnöm, bár minden rendben van. Még egy jó pár hétig bent leszek, de nem bánom mert a babák az elsők!
16/17 anonim válasza:
38+5 hetesen, császárral, muszáj volt, 23 hetesen volt egy nagy műtétem. nem fektettek be. Egészségesek igen, kisfiamnak lett egy kis fejlődési rendellenessége.
17/17 anonim válasza:
Bár nem ikres kismama vagyok, hanem iker, és anya minket simán szült 37 éve, én fejvégű voltam és én születtem először, tesóm pedig utánam farral pottyant ki. Semmi komplikáció nem volt mindketten egészsgések vagyunk. 2500/2450grammal születtünk.
:)
Jó kismamiságot kivánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!