Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetesen érdemes szülésmegin...

38 hetesen érdemes szülésmegindító praktikákat bevetni?

Figyelt kérdés
Már nagyon rosszul vagyok. Segítség nélkül nem tudok megfordulni az ágyban, a bokáim+kezeim a duplájára vannak dagadva, alig birok menni. A medencém, derekam, szemérem és farcsontom mintha szét akarna szakadni....egyszóval szeretnék már túl lenni a dolgon. Első baba, eddig féltem a szüléstől, de már úgy érzem megváltás lenne. Vélemények??
2009. aug. 24. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt csak Te tudod... Nekem a szexet ajánlották tuti tippnek.
2009. aug. 24. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A szülésfelkészítőn a szülésznő azt mondta, nem érdemes ilyenekkel próbálkozni, mert azért nem jön a baba, mert még nincs felkészülve a kint létre. Ha jól belegondolunk, igaza lehet, mivel csak tudják, meddig érzik jól magukat a csöppségek odabent. Attól függetlenül sokan próbálkoznak pl: a szexel, a lépcsőzéssel stb. és gondolom akiknek sikerültek a praktikák, mégis egészséges lett a babájuk. Én lehet nem mernék kockáztatni, bár ha annyit szenvednék mint te, ki tudja...? Sok sikert és könnyű szülést kívánok neked!!
2009. aug. 24. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom.Azt a 2 hetet (jobb esetben) kibirod.Nekem a lépcsőzés a homeós bogyók sőt még a szex sem vált be,pedig szintén megváltás lett volna a szülés,viszont 2 nappal túlhordtam.
2009. aug. 24. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

hát sajnos nekem eddig sem a szex,sem a szobafestés,és az utána lévő nagytakarítás nem vált be.már rendesen kezdek bedagadni,de semmi jele hogy a fiam ki akarna bújni,pedig már kiíráson túl vagyok 3 nappal,és még semmi.már én is ugy vagyok vele hogy bármit megtennék,hogy végre láthassam a trónörököst.de kitartok,mert tudom hogy már nem sok van hátra.ahogy neked sem.

kitartás,már több van mögöttünk,mint elöttünk,és nemsokára karunkba tarthatjuk a kisbabánkat.

40+3 hetes

2009. aug. 25. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!