Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen praktikákat, recepteket...

Milyen praktikákat, recepteket alkalmazhatok, hogy szülésre elég laza legyen a gát?

Figyelt kérdés
Hallottam a búzacsíra olajról. Ez tényleg jó? Mikortól kell alkalmazni? Van még valami, amivel lazíthatom a gátat? Vagy könnyíthetek a baba kijövetelén?
2011. jún. 13. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Én búzacsíra olajat fogok használni. Most kezdem a 34. héten. Létezik egyébként kifejezetten gátmasszázs olaj is. Na meg még nagyon fontos, hogy a kórházban ne legyen egyből gátmetszés, mert akkor a fejed tetejére is állhatsz, akkor is vágnak.
2011. jún. 13. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A 36. héttől szabad elkezdeni felkészíteni a gátat, legalábbis nekem a szülésznőm és az orvos is ezt mondta.. én kifejezetten gátmasszázs olajat vettem, ezzel minden este kenegetem, masszírozom a gátat. Valamint szedem a szülésznőm által javasolt homeós bogyókat, és naponta fél liter málnalevél teát is megiszok...Remélem sikerül a gátvédelem;)

38+1hkm

2011. jún. 13. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Én málnalevél teát ittam a 36. héttől és 3óra alatt meglett az első babám, szinte nevetve. :)
2011. jún. 14. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!