Szülés után vagyok már több, mint 3héttel, valamiért mindenen sírok. Volt így valaki?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 11:55
11/14 anonim válasza:
14 hónapos a Kisfiam, de még mindig sírómasina vagyok :-) Tegnap akkor tört el a mécses, mikor mézeskalácssütés közben ránéztem :-)
Ez már csak ilyen!
12/14 A kérdező kommentje:
Na most ezt elolvastam..... bőgök:)!Úgy unom már:(!
2012. dec. 21. 17:12
13/14 anonim válasza:
Nyugi el fog múlni. De teljesen együtt érzek veled. Délelőtt amikor olvastam, hogy a sztorim tetszett az ittlévőknek könnyeztem. :)
14/14 anonim válasza:
Szerintem elég sokan voltunk így. Pénteken szültem, hétfő reggelig minden OK volt, hétfő délelőtt mintha átkapcsoltak volna bennem egy gombot, én is mindenen elkezdtem bőgni, totál levert voltam, és ez így ment jó ideig.
Arra figyelj azért, hogy ha ez 2-3 hónap után is így van, keress egy szakembert, nehogy átmenjen tartós depresszióba, ilyenkor sokkal könnyebb kezelni és megelőzni az igazi depressziót, mint amikor már átmegy abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!