Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt már ilyen "gondotok"?

Volt már ilyen "gondotok"?

Figyelt kérdés
9 hónapja szültem, 5 hónapja szedem újra a fogamzásgátlóm rendszeresen. Múlt hét csütörtökön múlt el a menzeszem, ma viszont vérezni kezdtem. De nem az a menzi szerű, sötétebb színű és most már darabos, elég nagy mennyiség. Kedden tudok csak dokihoz menni... Mi lehet ez? Baj van?
2009. aug. 22. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
És szexeltek is, vagy csak szeded a fog.gátlót? Szoptatsz még?
2009. aug. 22. 22:28
 2/9 A kérdező kommentje:
természetesen szexeltünk már azóta!! nem, azóta kezdtem újra bogyót szedni, amióta elment a tejem.
2009. aug. 22. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy még nem állt vissza a szervezeted rendesen a terhesség előtti állapotra. Nekem is volt ilyen vérzésem mensi után, (kicsit darabosabb, több), de nem talált a doki semmilyen magyarázatot rá.

Azért kérdeztem a szexet, mert nálunk még az sem volt akkor (de fog.gátlót már szedtem).

És ma milyen? Változott a helyzet? Madj írd meg légyszí, mit mondott a doki, ha nem felejted el. :)

2009. aug. 23. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Én nem várnék keddig!! ÜGyelet mindig van!!

A darabos vérzés nagyon nem jó!!

2009. aug. 23. 16:28
 5/9 A kérdező kommentje:

nem, nálunk nincs ügyelet, ugyan is egy kicsi városkában élünk, ráadásul én nem is ebben az országban szültem, így is másik dokihoz fogok menni, mint akinél meglett a kisfiam. csak kedden van itt nőgyógyász.

ma már olyan menzi szerű a vérzés, élénk piros, elég erős. és eléggé fájnak a petefészkeim...

megírom kedden, mi volt :) remélem, minden rendben!!

köszönöm!!

2009. aug. 23. 16:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Telefonon nem tudsz dokival beszélni? A adarabos vérzés valóban nem hangzik túl jól... Egy hívást - csak hogy megnyugodj - megérne.

Üdv!

2009. aug. 23. 16:50
 7/9 A kérdező kommentje:

felhívtam persze azonnal!! ő mondta, hogy kedden menjek be. ha nem tud megvizsgálni, akkor csinál egy uh-t, hogy megnyugodjak. mert a családban sajnos örökletes a méhnyak rák... persze nem kell a legrosszabbra gondolni, csak eszembe jutott azért... :( holnap 1-re megyek!! majd megírom mi volt.

még egyszer köszi!!

2009. aug. 24. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Na, mit mondott a doki?
2009. aug. 25. 20:48
 9/9 A kérdező kommentje:

sziasztok!!

hát az ultrahang után rávágta, hogy azonnal meg akar vizsgálni!! képzelhetitek... de-mondom-vérzek, az nem gond, gyerünk. amikor meg bekukkantott... jah, ez kislány semmi, csak nem állt be a gyógyszer miatt a menzesze. hát köszi, jól rám ijesztett!! de azért elmegyek majd ahhoz a doktornőhöz, akinél szültem. csak oda jövő héten tudok eljutni. hát elvileg minden ok, de akkor leszek teljesen nyugodt, ha ő is ezt mondja!!

köszi mindenkinek!!

ági

2009. aug. 26. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!