Volt már ilyen "gondotok"?

Valószínű, hogy még nem állt vissza a szervezeted rendesen a terhesség előtti állapotra. Nekem is volt ilyen vérzésem mensi után, (kicsit darabosabb, több), de nem talált a doki semmilyen magyarázatot rá.
Azért kérdeztem a szexet, mert nálunk még az sem volt akkor (de fog.gátlót már szedtem).
És ma milyen? Változott a helyzet? Madj írd meg légyszí, mit mondott a doki, ha nem felejted el. :)

Én nem várnék keddig!! ÜGyelet mindig van!!
A darabos vérzés nagyon nem jó!!
nem, nálunk nincs ügyelet, ugyan is egy kicsi városkában élünk, ráadásul én nem is ebben az országban szültem, így is másik dokihoz fogok menni, mint akinél meglett a kisfiam. csak kedden van itt nőgyógyász.
ma már olyan menzi szerű a vérzés, élénk piros, elég erős. és eléggé fájnak a petefészkeim...
megírom kedden, mi volt :) remélem, minden rendben!!
köszönöm!!

Szia!
Telefonon nem tudsz dokival beszélni? A adarabos vérzés valóban nem hangzik túl jól... Egy hívást - csak hogy megnyugodj - megérne.
Üdv!
felhívtam persze azonnal!! ő mondta, hogy kedden menjek be. ha nem tud megvizsgálni, akkor csinál egy uh-t, hogy megnyugodjak. mert a családban sajnos örökletes a méhnyak rák... persze nem kell a legrosszabbra gondolni, csak eszembe jutott azért... :( holnap 1-re megyek!! majd megírom mi volt.
még egyszer köszi!!
sziasztok!!
hát az ultrahang után rávágta, hogy azonnal meg akar vizsgálni!! képzelhetitek... de-mondom-vérzek, az nem gond, gyerünk. amikor meg bekukkantott... jah, ez kislány semmi, csak nem állt be a gyógyszer miatt a menzesze. hát köszi, jól rám ijesztett!! de azért elmegyek majd ahhoz a doktornőhöz, akinél szültem. csak oda jövő héten tudok eljutni. hát elvileg minden ok, de akkor leszek teljesen nyugodt, ha ő is ezt mondja!!
köszi mindenkinek!!
ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!