Hüvelyi szárazság szülés után még 5 hónappal is, nektek is volt ilyen gondotok?
Én is császárral szültem, a kislányunk 6 hónapos. Nálunk nem volt ilyen probléma. Mi is anyatejesek vagyunk. Nekem a hormonrendszerbe zavart be egy kicsit, de ilyen jellegű szárazságot nem okozott. Szülés után 3 héttel mi együtt voltunk :)
Szerintem nem ártana ha egy orvossal beszélnél erről. Addig is vannak síkosítók ( ízesítettek is ), akár még fel is tudjátok dobni vele a házaséletet :)
Vagy vannak homeo bogyók, azokat lehet szoptatás alatt is szedni, mert ugye (szinte) semmilyen gyógyszert nem írnak fel, amíg szoptatsz.
Ha megjön akkor utána általában már nem nagyon szokott a dolog előfordulni, utána általában visszaáll a rendes kerékvágásba. Legalábbis nálam mindkétszer így volt. Most harmadjára is már előre ezen aggódok, mert a 20. héttől nem voltunk együtt, és jövő hétre vagyok kiírva.. lassan már nem is tudjuk hogyan kell csinálni :-)
A kisfiam egy hónapja hagyta abba a szopást, és előtte a lánykám is két évet szopott, de csak a szülés utáni pár hónapban volt gond, amíg meg nem jött rendszeresen. Kitartás! Esetleg kérdezz meg egy homeopátiás forró vonalat, hátha ott tudnak ajánlani valamit, mert én mindkétszer szedtem a bogyókat, és szépen megjött tőlük egy idő után.
10 hónapig szoptattam, végig száraz voltam és nem is kívántam a szexet. Amint abbahagytam a szoptatást, kb 1 hét múlva már helyreállt minden, újra jó lett a szex.
A hormonoktól van, leegyszerűsítve a kérdést: a tested most arra szolgál, hogy etesse a babát, és nem arra szolgál, hogy új babát gyártson. Ilyenek a hormonok, valószínű így is marad neked ez már végig a szoptatás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!