Ki fog szülni március végén-április elején Kistarcsán a Flór Ferenc kórházba?
Április 11-re vagyok kiírva:)
Mire vagy kíváncsi?
Voltál már szülőszoba nézőn?
Van fogadott orvosod?
Lehet talizunk:)
Nálunk első baba lesz,úgyhogy eléggé izgulok.
Nekem dr.Kovács Réka a dokim,egyenlőre meg vagyok elégedve,és amikor a kórházban voltam vizsgálaton,ott is kedvesek voltak.
Mondjuk a szülőszobát szívesen benézném:)
Szülésznőkről mit tudsz?
Akkor érdemes az alapítványi szoba?
A szülőszobák nagyon szépek, nagyon jól fel vannak szerelve.
Szülésznőkről nem igen tudok semmit, nekem nem volt fogadott. Amikor szültem akkor egy idősebb szülésznő volt bent, valami Erzsike, nem tudom a vezetéknevét, de nagyon rendes volt. Az alapítványi szoba nekem nagyon bejött, remélem lesz hely amikor szülni fogok. Külön fürdőszoba, hűtő, mikró, tv, a többi gyerek nem üvölt a füledbe és a nővérek is nagyon rendesek voltak, mindegyik, ellentétben azzal a híreszteléssel, hogy aki ilyen szobában van azzal nem törődnek, nem foglalkoznak vele. És nem hiszem, hogy csak kifogtam, mert én 7 napot voltam bent, mert a kiírt napon este bementünk mert azt hittem, hogy elfojt a magzatvíz, de mégsem, és már nem engedtek haza. Úgyhogy én meg voltam vele elégedve és nem bántam meg. Azt hiszem 3.000 ft volt egy nap. Nekem megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!