Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire gyakori, hogy egy...

Mennyire gyakori, hogy egy 4300-4500gr körüli babát az anyuka természetesen szül meg?

Figyelt kérdés
Tényleg ritka ilyenkor a hüvelyi szülés?
2012. dec. 13. 14:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én fél óra alatt megvoltam cakkumpakk a 4,5-ös babámmal. Nem is sérültem, nem kellett vágni sem.
2012. dec. 13. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Engem sajnos császároztak 4kg-os babával.Már 4 órája ki voltam teljesen tágulva és tolófájásaim is voltak de a baba csak nem jött :(

Ez egy olyan kórházban történt ahol tavaly a császárok aránya 19% volt.

2012. dec. 13. 21:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Én tíz napja szültem meg természetes úton 4135 gr-os babámat, igaz ő nem olyan nagy, mint a te babád, de azért elég nagy volt a kiscsaj, főleg első babának. :) Nekem volt gátmetszés és repedés is, de megérte, most itt szuszog mellettem. Nálam is mindenki meglepődik, hogy ekkora babát hoztam a világra, én meg csak pislogok, hogy de hát az enyémnél nagyobb babákat is kipottyantanak tök simán. :)
2012. dec. 13. 21:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Az Én babám csak 2980 al született és azt mondták a dokik hogy a kicsi babák nehezebben születnek gyakran mint a 4 kg körüliek ,ott az a plusz 1-1,5 kg ,minden fájásnál annyival jobban is tágít,illetve a nagy babák annyival nem nagyobb fejűek arányaiban.
2012. dec. 13. 23:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Én 3950 grammos és 4100 grammos csajokat szültem!Háborítatlan szüléssel!A 4100grammos Kicsilánynál nem is nyomtamcsak lélegeztem akitolás alatt!Nekem a másodiknál annyi volt agáz, hogynemafeje volt alegnagyobb,ígyhiába bújtki gátvédelemmel,a tesénél végigrepedt a hüvelyem,mertnemszokványosmódon nagyobb volt!37 volt afeje 38a mellkaskörfogata,ésmég akét kicsikezeis a nyakánálvolt!

ennek ellenére szép szüléseimvoltak, 8-8 óra de csak a kitolásramentünkkórházba!

2012. dec. 14. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!